پنل پیامک،پنل پیامک رایگان،سامانه پیامک رایگان
 
سامانه پیام کوتاه ((پیام رسون)) سامانه پیام کوتاه رایگان و نمایندگی سامانه پیام کوتاه در سایت پیام رسون
Design by : NazTarin


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





تهدید نظامی علیه ایران از چندی پیش به‌صورت علنی‌تر توسط مقامات آمریکایی و اسرائیل مطرح می‌شود. آخرین نمونه، مواضعی بود که بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل و مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا در نشست خبری مشترک‌شان نسبت به ایران اتخاذ کردند. نتانیاهو ابتدا بر این موضوع تاکید کرد که مسئله ایران مهم‌ترین سرفصل در مذاکرات دوجانبه او و روبیو بود.

سپس گفت: «اسرائیل و آمریکا شانه به شانه هم برای مقابله با تهدید ایران ایستاده‌اند. ما توافق داریم که ایران نباید سلاح هسته‌ای داشته باشد. ما توافق داریم که تهاجم ایران در منطقه باید عقب رانده شود.»

نتانیاهو در بخش دیگری از صحبت‌هایش گفت: «با حمایت ترامپ این امکان وجود خواهد داشت تا در مورد ایران کار را تمام کنیم.» او همچنین جریان مقاومت را «محور ترور ایران» در منطقه خواهند و گفت در ۱۶ ماه گذشته ضربه‌های سنگینی به این محور وارد شده است.

وزیر خارجه آمریکا نیز، صحبت دیگر نتانیاهو مبنی بر اینکه پشت هر اقدام بی‌ثبات‌کننده و خشن در منطقه، ایران ایستاده است را تائید کرد و مدعی شد ایران «به تنهایی بزرگترین منشاء بی‌ثباتی در منطقه» است. روبیو همچنین تاکید کرد که «ایران امکان دستیابی به سلاح هسته‌ای را نخواهد یافت.» مارکو روبیو روز گذشته اسرائیل را به مقصد عربستان ترک کرد.

ترامپ در قبال ایران جدی است
مایک والتز، مشاور امنیت ملی ترامپ دیگر مقام آمریکایی بود که در آخرین گفت‌وگوی خود با شبکه فاکس‌نیوز، به تهدید ایران پرداخت. والتز کنار گذاشتن برنامه هسته‌ای را شرط مذاکره با ایران و نه خواسته آن‌ها به عنوان نتیجه مذاکره اعلام کرد. او موضع ترامپ درباره ادعای ساخت سلاح هسته‌ای را تکرار کرد و مدعی شد که ترامپ برای جلوگیری از اینکه ایران دستش را روی دکمه پرتاب موشک هسته‌ای بگذارد، بسیار جدی است. این سیاستمدار آمریکایی همچنین گفت که تمام گزینه‌ها در قبال ایران روی میز است.

برایان هیوز، سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید نیز موضع مشابهی علیه ایران گرفت. او چند روز قبل در مصاحبه با واشنگتن‌پست گفت: «ترامپ اجازه نخواهد داد که ایران به سلاح هسته‌ای دست پیدا کند. درحالی‌که رئیس‌جمهور ترجیح می‌دهد مسائل دیرینه آمریکا با ایران را از طریق مذاکره و به‌صورت مسالمت‌آمیز حل کند، اگر ایران مایل به توافق نباشد و به زودی اقدام نکند، تا ابد منتظر نخواهد ماند.»

این موضع‌گیری سیاستمداران آمریکایی را باید در کنار تهدیدهای مستقیم و غیرمستقیم ترامپ بگذاریم. او چندی پیش گفته بود برای برنامه اتمی ایران دو راه وجود دارد؛ بمب یا یک تکه کاغذ امضاشده. او همچنین در اظهارنظر دیگری مدعی شد در صورت عدم به دست آمدن توافق با ایران، اسرائیل تاسیسات هسته‌ای را بمباران خواهد کرد.

دو روزنامه وال‌استریت ژورنال و واشنگتن‌پست نیز در گزارش‌هایی جداگانه که هفته پیش منتشر کردند، مدعی شدند که اسرائیل طی ۶ ماه آینده به تاسیسات هسته‌ای ایران حمله خواهد کرد. آن‌ها مدعی هستند که این گزارش براساس داده‌های برآورد اطلاعاتی دستگاه اطلاعات نظامی آمریکا نوشته شده است. واشنگتن‌پست، مدعی حمله اسرائیل به تاسیسات فردو و نطنز شد.

ورود روبیو به عربستان

 

مارکو روبیو، دیروز وارد عربستان شد و در ریاض مورد استقبال محمد بن‌سلمان قرار گرفت. او علاوه بر دیدار با ولیعهد عربستان با شاهزاده فیصل بن‌فرحان، وزیر خارجه این کشور نیز دیدار و گفت‌وگو کرد. با توجه به سفر یک هیئت اوکراینی به ریاض و خبر سفر سرگئی لاوروف به این کشور، موضوع جنگ اوکراین در دستور کار خواهد بود.

منابع خبری می‌گویند دیپلمات‌های روسیه و آمریکا، احتمالاً مقدمات دیدار احتمالی پوتین و ترامپ در عربستان را هم بررسی خواهند کرد. موضوع فلسطین، طرح ترامپ برای کوچاندن اجباری فلسطینیان  و فعال کردن دوباره روند پیمان ابراهیم نیز از جمله اهداف این سفر عنوان شده است.

آمریکا به عملیات روانی متوسل شده است
حسن بهشتی‌پور، تحلیلگر ارشد سیاست خارجی در تحلیل اظهارات اخیر مقامات آمریکا و نخست‌وزیر رژیم اسرائیل علیه ایران به «هم‌میهن» گفت: «آمریکا و اسرائیل در حال حاضر با این واقعیت روبه‌رو هستند که برای اعمال فشار حداکثری علیه ایران کار زیادی نمی‌توانند انجام بدهند. چراکه هر چه می‌شد را آقای بایدن انجام داد. آن بخش از فروش نفت ایران نیز بیشتر ناشی از این بود که بازار نفت تحت تاثیر تحریم‌های روسیه در سال اول جنگ اوکراین با کمبود مواجه شد، بنابراین فضایی را باز کردند که این کمبود نفت جبران شود. به همین دلیل نفت ایران در بازار دور زدن تحریم‌ها عرضه شد. البته بعداً روس‌ها خودشان یاد گرفتند تحریم‌ها را دور بزنند و وارد این بازار شدند. بنابراین هر آنچه می‌توانستند را انجام دادند. الان هم برای اینکه بگویند دست‌شان خالی نیست، به عملیات روانی رو آوردند.»

او تاکید کرد: «بلوف می‌زنند که دل‌ها را خالی کنند. اگر خاطرتان باشد، ترامپ چه در کارزار ریاست‌جمهوری علیه هیلاری کلینتون، جو بایدن و کامالا هریس انتقادات زیادی به سیاست‌های جنگ‌طلبانه آنان مطرح می‌کرد. مدام بر این تاکید می‌کرد که میلیاردها دلار هزینه کردیم اما سودی نبردیم. در حال حاضر هم با همین وضعیت مواجه هستیم. چون می‌بیند و می‌داند که جنگ با ایران از یک سو به ضرر آمریکاست و از سوی دیگر نمی‌توانند به برآوردی برسند که چه اتفاقی خواهد افتاد. چون جنگ علیه ایران می‌تواند به یک جنگ منطقه‌ای و حتی بین‌المللی تبدیل شود. به همین دلیل بر فضاسازی روانی علیه ایران تکیه کرده‌اند. از یک طرف می‌گویند اگر لازم باشد اسرائیل به صورت نیابتی تاسیسات هسته‌ای ایران را بمباران می‌کند، از سوی دیگر ادعا می‌کنند که امکانات دفاعی ایران از بین رفته است. می‌توانیم این خط را مکمل سیاست فشار حداکثری بدانیم و نام آن را فشار حداکثری رسانه‌ای بگذاریم که سفت کردن پیچ تحریم‌ها را تکمیل کند.»

 

بهشتی‌پور تاکید کرد: «از صحبت‌هایی که روبیو، نتانیاهو، والتز و خود ترامپ مطرح کردند بیش از این نمی‌شود ارزیابی کرد و نظر قطعی داد. اما در این میان نتانیاهو خیلی دوست دارد شرایط را به نحوی نشان دهد که آن‌ها در حال ورود به جنگ با ایران هستند. چراکه او با بحران زنده است. همین امروز اگر مبادله اُسرا تمام شود، او دنبال یک بحران و جنگ جدید خواهد بود. چراکه اگر شرایط عادی شود، باید در دادگاه پاسخگوی پرونده‌های شخصی خود و همچنین موضوع هفت اکتبر و ضربه‌ای باشد که اسرائیل خورد. ضربه‌ای که نفهمیدند چگونه و از کجا خوردند. الان اسرائیل در افکار عمومی جهان و همچنین دو دادگاه ICC و ICJ به عنوان جنایتکار جنگی شناخته می‌شود. محاکه نتانیاهو و یوآف گالانت وزیر دفاع سابق رژیم اسرائیل در دیوان کیفری لاهه در حال بررسی است. نتانیاهو نمی‌خواهد از این جایگاه دل بکند. جایگاهی که با خون هزاران نفر از مردم فلسطین و لبنان آن را نگه داشته است. همین حالا مشغول جنایت در کرانه باختری هستند. موج جدیدی از ترور فرماندهان مقاومت را نیز آغاز کرده‌اند. او نمی‌خواهد اجازه دهد که شرایط به حالت عادی برگردد.»

وی درباره سفر مارکو روبیو به عربستان نیز گفت: «دستور کار اصلی این سفر مسئله جنگ در اوکراین است. همچنین معتقدم که موضوع عادی‌سازی روابط عربستان و اسرائیل در چارچوب پیمان ابراهیم نیز در درجه دوم مورد رایزنی قرار خواهد گرفت. آمریکایی‌ها احتمالاً می‌خواهند که عربستان با عقب نشستن از شرط تشکیل دولت فلسطینی برای عادی‌سازی روابط با تل‌آویو کنار بیاید. در سیاست نمی‌شود صددرصدی و قطعی صحبت کرد اما خیلی بعید است که عربستان این موضوع را بپذیرد. چراکه اصلاً شرایط آن را ندارند. احتمالاً عربستان فعلاً سیاست «نه جنگ نه صلح» را در قبال اسرائیل در پیش بگیرد. صلح با اسرائیل برایشان خیلی دور از دسترس است. از طرف دیگر دولت نتانیاهو به‌هیچ‌وجه موضوع تشکیل دو دولت را نمی‌پذیرد. مسئله‌ای که یک شرط حیثیتی برای عربستان، ملک سلمان و محمد بن‌سلمان محسوب می‌شود.»

بهشتی‌پور تاکید کرد: «عربستان در قبال ایران به یک وضعیت رفع تنش رسیده و دنبال این نیست که با اسرائیل و آمریکا علیه ایران متحد شود. به نظرم این موضوع پیام مستتر در اعلام آمادگی آنان برای میانجی‌گری میان ایران و آمریکاست. به نظرم عربستان از بحران‌های پیشین مانند آرامکو درس‌هایی گرفته و دنبال این نیست که دوباره درگیر چنین مسائلی شود. در حال حاضر سیاست توازن میان شرق و غرب را در پیش گرفته و روابط بسیار نزدیکی با چین، روسیه، اروپا و آمریکا دارد. با هر دو طرف کار می‌کند. در منطقه هم سیاست‌های خود را پیش می‌برد. مثلاً در سوریه سرمایه‌گذاری کرده و در لبنان دست پرتری نسبت به قبل دارد. اما سیاست‌های خود را نمی‌خواهد در قالب تنش و تعارض پیش ببرد. سعی می‌کند این توازن را همچنان داشته باشد و از آن به نفع خود استفاده کند. عربستان دنبال جذب حدود ۵۰۰ میلیارد دلار سرمایه در عرصه‌های مختلف است و این آرزوهای بلندپروازانه در شرایط جنگی و بحرانی برآورده نمی‌شود.»


ادامه مطلب


نوشته شده در تاريخ سه شنبه 30 بهمن 1403برچسب:, توسط smsreson
نظر بدهید

پنل اس ام اس چیست ؟

1403-11-29 23:05:30 10  0  0

برای کسب و کارتان میخواهید از بازاریابی پیامکی استفاده کند اما برای ارسال هزاران پیامک در لحظه و نتیجه‌گرفتن از تبلیغات پیامکی که نمی‌توان گوشی را برداشت و پیامک را ارسال کرد. اپلیکیشن‌های موبایل هم محدودیت‌های زیادی دارند که نهایتاً می‌توانید ۱۰۰ پیامک  را با آن‌ها ارسال کنید.

در اینجاست که غول چراغ جادو برایمان پنل اس ام اس را آورد تا بتوانیم تبلغات انبوه پیامکی را بدون دغدغه برای مخاطبین خود ارسال کنیم 

یکی از  دستگاه مهم در سامانه های پیامکی، دستگاه پنل اس ام اس است ، که در این مقاله نمایندگی سامانه پیامکی پیام رسون به توضیح کامل این دستگاه ، برای اشنایی بیشتر شما پرداخته است .  پس تا پایان این مقاله با سامانه پیامکی پیام رسون همراه باشید.

 

 

 

پنل اس ام اس چیست ؟:

پنل اس ام اس یا پنل پیامکی یک سامانه پیشرفته و هوشمند است که برای مدیریت و ارسال پیامک انبوه از طریق یک صفحه وب استفاده می‌شود. این پنل ها معمولاً با نرم افزار تحت وب کار میکنند؛ یعنی برای استفاده از سامانه ارسال پیامک باید به اینترنت متصل باشید. البته نسخه های ویندوز هم هستند که نیازی به اینترنت ندارند.

این یک تعریف خیلی مختصر از پنل اس ام اس است که با سرچ پنل پیامکی در گوگل با آن مواجه میشوید .

اما کسی که به دنبال رشد کسب و کار خود است قطعا با این تعریف نمیتواند به پنل اس ام اس اعتماد کند و باید خیلی ویژگی های منحصر به فرد دیگر را پنل اس ام اس پیدا کند تا بتواند برای بازاریابی کسب و کارش روی پنل اس ام اس حساب باز کند . پس بیایید با مزایا و معایب و خدمات قابل ارائه پنل اس ام اس بیشتر آشنا شویم . 

 

 

 

مزایای پنل اس ام اس : 

 

یکسری از ویژگی ها در هر نوع بازاریابی مشترک میباشد که خیلی ساده و ملموس است اما در این قسمت ما به ویژگی های منحصر به فرد بازاریابی اس ام اسی اشاره میکنیم . 

 

1- قابلیت ارسال اس ام اس به هزاران نفر در لحظه : 
شما می‌توانید در لحظه به شماره همهٔ مشتریان، ارسال پیامک انبوه انجام دهید. اگر بانک شماره‌های شما کوچک است یا به‌تازگی کسب‌وکارتان را راه‌اندازی کردید و هنوز مشتریان زیادی ندارید نگران نباشید چراکه در سامانه پیامکی پیام رسون، بانک شماره‌های حاضر و آماده‌ای وجود دارد، تا بتوانید در سریع‌ترین زمان ممکن بازاریابی پیامکی‌ را شروع کنید و کسب و کارتان را به جامعه ی بزرگی معرفی کنید . 

 

 

2- امکان دریافت پیامک : 
همان‌طور که شما می‌توانید از طریق پنل اس ام اس به مشتریان‌ پیامک ارسال کنید، آن‌ها هم می‌توانند برای شما اس ‌ام ‌اس بفرستد! در واقع پنل اس ام اس یک قابلیت فوق‌العاده برای برقراری تعامل میان شما و مشتریان است. از طریق سامانه پیامکی، می‌توانید نظرات مخاطبان را دربارهٔ کسب‌وکار خود جویا شوید، مسابقه پیامکی ترتیب دهید و خیلی موارد دیگر که می‌تواند برای کسب‌وکارتان مفید باشد. ( برای کسب اطلاعات بیشتر مقاله نظر سنجی پیامکی را مطالعه کنید . ) 

 

 

3- قابلیت گزارش گیری :

شاید تا اینجای داستان این پرسش پیش آمده باشد، که حالا چگونه می‌توانید بفهمید چند درصد از پیامک‌ها به دست مشتریان رسیده‌ است؟ آیا اصلاً چنین امکانی در پنل اس ام اس وجود دارد؟ پاسخ ما قطعاً برای شما رضایت‌بخش است. در پنل اس ام اس قابلیت گزارش‌گیری با دقت بسیار بالایی وجود دارد. هنگامی که یک پیامک را می‌فرستید، می‌توانید ببینید که پیامک ارسالی در چه وضعیتی قرار دارد. در این حالت با سه وضعیت مواجه می‌شوید:

 

- وضعیت رسیده به گوشی

- وضعیت رسیده به مخابرات

- نرسیده به گوشی (در این حالت هزینه‌ شما عودت داده می‌شود.)

 

 

4- قابلیت ارسال به متدهای مختلف: 

در بازاریابی اس ام اسی یکی از اصولی که باید رعایت شود تا بازده خوبی را دریافت کنیم اینست که پیامک ارسالی را به مخاطب هدف ارسال کنیم .حال این مخاطب هدف میتواند در دسته های متفاوتی قرار گیر مثلا میتواند بر اساس سن و جنسیت باشد یا اینکه بر اساس محله یا کد پستی و ... که در این شرایط سامانه پیامکی که پنل اس ام اس را ارائه میدهد باید این دسته بند را تحت اختیار شما قرار دهد این دسته بندی ها به صورت های زیر میباشد  

 

ارسال اس ام اس بر اساس کد پستی 

ارسال انبوه پیامک از روی نقشه 

ارسال انبوه پیامک به محله 

- ارسال پیام کوتاه منطقه ای 

ارسال اس ام اس بر اساس سن و جنسیت 

- ارسال پیامک بر اساس شغل  

 

 

5- ارسال لینک مستیقم خرید با ارسال اس ام اس :

یکی از راه‌های اصلی افزایش سریع فروش، استفاده از پنل اس ام اس و ارسال پیامک انبوه تبلیغاتی به دلیل هزینه تبلیغاتی پایین است.  این روش منجربه دسترسی سریع مخاطب به لینک ورود به سایت و خرید محصول در کسری از دقایق خواهد شد.

حتی اگر قصد ارسال پیامک تبلیغاتی را نداشته باشید، تهیه پنل اس ام اس منجر به دسترسی به بانک جامعی از شماره موبایل‌ها می‌شود. دسترسی به مخاطبان به شکل‌های مختلف از جمله خرید سامانه پیامکی، راهکاری ارزان برای تحت تاثیر قرار دادن مشتریان بالقوه می‌شود. 

 

 

 

 

پیام رسون : 

حال که با پنل اس ام اس آشنا شدید و بررسی کردید که پنل اس ام اس چیست و چه مزایایی دارد ، احتمالاً دغدغه جدیدی در ذهن شما بوجود آمد که برای خرید پنل اس ام اس کدام  سامانه پیامکی را انتخاب کنید .  با جست‌وجو در اینترنت با شرکت‌های ارائه دهنده  پنل پیام کوتاه مختلفی مواجه می‌شوید که هر کدام مزایا و معایب خاص خود را دارند .

 اما به هر سامانه پیامک و نمایندگی اس ام اسی اعتماد نکنید چراکه بسیاری از آنان پول را دریافت میکنند و پس از مدتی ناپدید  میشوند .

یکی از مهم ترین محک ها برای اعتبار سنجی سامانه پیام کوتاه ، سابقه ی ارائه پنل اس ام اس  و اعتبار سامانه‌‌ها نزد اپراتورها میباشد. پس قبل از خرید و اعتماد ، حتما تحقیق کنید و برای آشنایی بیشتر با پیام رسون و سابقه آن مقاله آشنایی بیشتر با نمایندگی سامانه پیامکی پیام رسون را مطالعه کنید . 

 

جهت خرید پنل اس ام اس از شیراز اس ام اس همین حالا اقدام کنید . 


ادامه مطلب


نوشته شده در تاريخ سه شنبه 30 بهمن 1403برچسب:, توسط smsreson
نظر بدهید

روز پنجشنبه ۲۵ بهمن یک هواپیمای خطوط هوایی ماهان‌ایر از تهران عازم بیروت شد، اما سازمان هوانوردی لبنان آن را لغو کرد. یکی از مقامات فرودگاه «رفیق حریری» بیروت به خبرگزاری فرانسه اطلاع داد: «بنابر دستور وزارت حمل‌ونقل لبنان، این فرودگاه به هواپیمایی ماهان اطلاع داد که نمی‌تواند پذیرای دو پرواز این شرکت که قرار بود روزهای پنجشنبه و جمعه انجام شود باشد».

جروزالم‌پست ادعا کرد این تصمیم در پی هشدارهای ارتش دفاعی اسرائیل به مقام‌های لبنانی اتخاذ شده است. به گفته سعید چلندری، مدیرعامل فرودگاه امام خمینی‌(ره): «پرواز ایران به بیروت از سوی مقصد مجوز لازم را برای فرود دریافت نکرده است». او ادامه توضیح داد: «پس از یک دوره کوتاه توقف، پروازهای ایران به بیروت از سر گرفته شده بود، اما مجددا روز جمعه نیز با عدم صدور مجوز از سوی کشور مقصد مواجه شدیم».

چلندری افزود: «پرواز دیگری از سوی شرکت ماهان برای ساعت هفت صبح فردا به مقصد بیروت برنامه‌ریزی شده، اما تا این لحظه مجوزی برای انجام آن صادر نشده است. مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) در پاسخ به اینکه اداره هوانوردی لبنان اعلام کرده است که یک پرواز امشب برای بازگرداندن مسافران لبنانی از بیروت به تهران انجام خواهد شد و آیا قرار است چنین پروازی انجام شود، خاطرنشان کرد: «تاکنون اعلام رسمی در این خصوص صورت نپذیرفته و مجوزی برای این پرواز توسط سازمان هواپیمایی کشور صادر نشده است». با وجود این، او بیان کرد: «سازمان هواپیمایی کشوری در حال پیگیری صدور مجوز از سوی کشور مقصد برای برقراری این پرواز است».

پیش از این و در ۱۴ دی‌ماه نیز مسافران یک پرواز از تهران به بیروت، هنگام ورود به فرودگاه رفیق حریری، تحت بازرسی شدید بدنی و همچنین بازرسی غیرمعمول چمدان‌ها قرار گرفتند. همچنین‌ مقامات امنیتی فرودگاه بیروت سعی کردند چمدان‌های هیئت دیپلماتیک ایرانی را نیز بازرسی کنند که این موضوع با مقاومت دیپلمات‌ها مواجه شد و تنش‌هایی را ایجاد کرد.

 امانی: به‌شرطی با درخواست پرواز خطوط هوایی لبنانی به ایران موافقت می‌کنیم که در پرواز هواپیما‌های ایرانی مانع‌گذاری نشود
در پی این اتفاق، مجتبی امانی، سفیر ایران در لبنان، درباره چرایی لغو پروازهای تهران به بیروت، موضوع را چنین شرح داد: «شب گذشته مجوز دو پروازی که به ‌صورت هفتگی و منظم از ایران به سمت بیروت می‌رفتند، از سوی دولت لبنان در پنجشنبه و جمعه لغو شد». امانی با اشاره به پیگیری‌های انجام‌شده خبر داد: «دولت لبنان قول داده بود این پروازها انجام شود، اما لغو این پروازها منجر شد مسافران لبنانی که در قالب کاروان‌های زیارتی هستند، در فرودگاه تهران معطل شدند».

سفیر کشورمان متذکر شد: «لغو این پروازها هم‌زمان شد با اظهارات سخنگوی رژیم صهیونیستی و ادعای او مبنی‌بر اینکه این دو هواپیما حامل کالاهای غیرقانونی است». با ‌این‌ حال این دیپلمات ایرانی بیان کرد: «دولت لبنان تقاضا کرده است‌ یک هواپیمای دیگر جایگزین هواپیمای ایرانی شود؛ البته ما از برقراری پروازهای خطوط لبنانی استقبال می‌کنیم، اما نه به این شکل که پرواز ایرانی لغو شود». امانی تصریح کرد: «ما با درخواست دولت لبنان موافق هستیم به شرطی که دولت لبنان نیز مانع‌گذاری در برابر پروازهای ایرانی نداشته باشد».

اوج‌گیری اعتراضات در بیروت
هم‌زمان با اقدام دولت لبنان برای ممانعت از فرود هواپیمای شرکت ماهان در فرودگاه رفیق حریری، مردم این کشور به‌شدت خشمگین شده و از روز گذشته اعتراضات گسترده‌ای را در خیابان‌ها به راه انداختند. معترضان پس از لغو مجوز پرواز هواپیمای ایرانی حامل زائران لبنانی به بیروت، جاده سلیم، یکی از مسیرهای اصلی منتهی به فرودگاه رفیق حریری را به‌ طور‌ کامل مسدود کردند. این اعتراضات در واکنش به تصمیم دولت لبنان برای جلوگیری از ورود هواپیمای ایرانی به خاک لبنان انجام شد. رسانه‌های لبنانی همچنین اعلام کردند که پلیس ضد‌شورش این کشور پس از بسته‌شدن بیشتر خیابان‌های بیروت توسط معترضان، با حضور در خیابان‌ها و تیراندازی هوایی در تلاش است معترضان را متفرق و خیابان‌ها را باز کند. اخبار واصله حکایت از آن دارد که معترضان لبنانی که هر لحظه بر تعداد آنها افزوده می‌شد، بیشتر خیابان‌های پایتخت را مسدود کردند.

 بیانیه دولت لبنان درباره لغو پرواز تهران-بیروت
سازمان هواپیمایی لبنان با انتشار بیانیه‌ای مدعی شد علت لغو پرواز تهران به بیروت که موجب خشم مردم این کشور شد، برای حفظ امنیت و سلامت مسافران انجام شده است. به گزارش اکو‌ایران و به نقل از ارم‌نیوز، ساعاتی پس از لغو پرواز تهران به بیروت و اعتراضات مردم لبنان نسبت به این اقدام دولت، سازمان هواپیمایی لبنان در بیانیه‌ای توضیح داد تغییرات در برنامه پروازها به دلیل حفظ سلامت مسافران انجام شده است. در این بیانیه چنین آمده است: «سازمان هواپیمایی لبنان در راستای تأمین سلامت و ایمنی فرودگاه بین‌المللی رفیق الحریری، حریم هوایی لبنان، شهروندان و شرکت‌های هواپیمایی و پس از هماهنگی با نیروهای امنیتی فرودگاه، برخی اقدامات را به اجرا گذاشته است». این سازمان توضیح داده: «اقدامات انجام‌شده براساس قوانین بین‌المللی، استانداردهای سازمان بین‌المللی هوانوردی (ایکائو) و قوانین لبنان انجام شده است». همچنین در بخش دیگری از بیانیه قید شد: «اجرای این قوانین نیازمند زمان بیشتری برای برخی از شرکت‌های هواپیمایی است، به همین دلیل جدول پروازها، به‌ویژه برخی پروازهای ورودی از ایران، به ‌صورت موقت تا تاریخ ۱۸ فوریه (۳۰ بهمن) تغییر کرده است. این تغییرات از روز پنجشنبه به اطلاع شرکت‌های هواپیمایی رسیده تا آنها به مسافران خود اطلاع دهند و فرصت تغییر بلیت فراهم شود». در پایان بیانیه اعلام شده: «شرکت هواپیمایی لبنان در حال برنامه‌ریزی برای اعزام پروازی از بیروت به تهران در شب جمعه برای بازگرداندن مسافران لبنانی است».

 


واکنش حزب‌الله به ممانعت از فرود هواپیمای ایرانی در بیروت
روابط‌عمومی و رسانه‌ای حزب‌الله لبنان پنجشنبه‌شب بیانیه‌ای در‌باره گرفتارشدن شماری از شهروندان این کشور در تهران به دلیل ممانعت از فرود هواپیما در فرودگاه بین‌المللی رفیق الحریری بیروت صادر کرد. براساس این گزارش، در پی بحران شهروندان لبنانی که به دلیل تهدیدات اسرائیل مبنی‌بر هدف‌گیری هواپیمای ایرانی که قرار بود آنها را از ایران خارج کند و در حال حاضر بیرون از کشور (لبنان) گرفتار شده‌اند، ابراهیم الموسوی، نماینده پارلمان لبنان، بیانیه‌ای صادر کرد و گفت: «اصرار و زیاده‌روی دشمن صهیونیستی در نقض حاکمیت لبنان و همراهی جامعه بین‌المللی، به‌ویژه ایالات متحده آمریکا در این راستا، باعث شده است دشمن به گسترش و تنوع‌بخشیدن به نقض‌های خود ادامه دهد».

نماینده پارلمان لبنان «این اقدام را به‌ طور کامل محکوم» و تأکید کرد این اقدام «باید مورد محکومیت و انزجار همه مردم لبنان قرار بگیرد و باید صدای اعتراض خود را بلند کنند و نهادها و سازمان‌های بین‌المللی مسئول را وادار به انجام وظایف خود کنند تا از حملات صهیونیستی علیه فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری جلوگیری شود».

این چهره سیاسی ادامه داد: «لبنانی‌هایی که به بازگشت فعالیت نهادهای قانونی امیدوار بودند، اکنون دولت را در برابر مسئولیت‌هایش قرار داده و از آن می‌خواهند اقدامات لازم را برای تضمین حفظ حاکمیت لبنان بر تمامی تأسیسات عمومی، به‌ویژه فرودگاه، انجام دهد تا دشمن تصور نکند که آزاد است هرگونه تجاوز و نقض حاکمیتی را انجام دهد. دولت لبنان با تمامی نهادهایش باید مسئولیت‌های خود را برای پایان‌دادن به این وضعیت بپذیرد و تلاش کند‌ شهروندان خود را فورا به کشور بازگرداند و تحت هیچ عنوان یا شرایطی به تهدیدات رژیم صهیونیستی تن ندهد». البته الموسوی از لبنانی‌ها درخواست کرد: «هوشیاری و تعقل عمیقی داشته باشند و فضای لازم را برای حل این بحران جدید فراهم کنند. چون بیان مخالفت با این نقض‌ها و تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه حاکمیت ما باید به ‌صورت مسالمت‌آمیز و مسئولانه انجام شود».

 سیدعلی سقاییان: این اقدامات روی تضعیف موقعیت ایران در لبنان و توان حزب‌الله اثرگذار نخواهد بود

 

در تحلیل آنچه عنوان شد، سیدعلی سقاییان در گفت‌وگویی با «شرق» ابتدا با اشاره به تحولات سوریه، فلسطین، لبنان و نیز دیدار اخیر نتانیاهو با دونالد ترامپ و مواضع نخست‌وزیر اسرائیل و رئیس‌جمهور آمریکا درباره کوچاندن مردم فلسطین از غزه، بر این باور است: «اکنون در فقدان فرماندهان چهره‌های ارشد محور مقاومت، معادلات منطقه در حال تغییر است». از این‌ رو به اذعان سفیر اسبق ایران در برزیل: «اسرائیل و آمریکا با فشار به دولت جدید لبنان سعی در تضعیف جایگاه و نفوذ حزب‌الله و ایران دارند». به‌ویژه آنکه این دیپلمات ارشد کشورمان تصریح می‌کند: «تلاش بیروت برای ممانعت از پرواز ایرانی در فرودگاه حریری به‌نوعی به مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله بازمی‌گردد و این‌گونه اقدامات برای تحت‌الشعاع قراردادن این مراسم صورت گرفته است».

با چنین ارزیابی‌ای، سفیر پیشین ایران در ارمنستان «برخی ادعاهای مقامات لبنانی یا اتهامات اسرائیلی‌ها را از اساس رد کرده» و تصریح می‌کند: «با وجود برخی ادعاها و تحلیل‌ها در محافل کارشناسی و رسانه‌ای پیرامون تضعیف جایگاه محور مقاومت و به‌خصوص حزب‌الله اکنون این گروه مقاومت فعلا سیاست صبر و انتظار را در پیش گرفته است تا فرصت مناسب برای موازنه قوا شکل بگیرد». ضمن آنکه به گفته این تحلیلگر ارشد حوزه بین‌الملل: «حزب‌الله لبنان اکنون با یک نگاه دلسوزانه سعی دارد از دامن‌زدن به اختلافات، تنش‌ها و درگیری‌های داخلی در لبنان خودداری کرده تا این کشور (لبنان)، وارد جنگ داخلی و تجربیات دهه‌های گذشته نشود. چراکه از منظر سقاییان: «اگر دولت جوزف عون و نواف سلام کماکان این سیاست‌های تحمیلی غرب را بپذیرد، مسیر برای ایجاد تفرقه، تنش، درگیری و جنگ داخلی در لبنان فراهم خواهد شد».

مدیر کل پیشین تشریفات وزارت امور خارجه با اشاره به بخشی از گفته‌های مجتبی امانی، سفیر ایران در لبنان، درباره پـیش‌شرط تهران برای ورود پروازهای لبنانی به ایران در ازای ‌ممانعت‌نکردن از ورود هواپیماهای ایرانی به بیروت‌، از منظر طی مراحل دیپلماتیک متذکر می‌شود: «پس از ممانعت از ورود هواپیمای ماهان به بیروت، لبنانی‌ها درخواستی برای اعزام هواپیما به ایران در جهت بازگرداندن اتباع خود داشتند». سقاییان دراین‌باره‌ یادآور می‌شود: «این اقدام باید با درخواست رسمی و از طریق وزارت امور خارجه انجام شود و پس از بررسی دقیق، مراحل لازم در این رابطه صورت خواهد گرفت». با این حال دیپلمات ارشد کشورمان‌ «روند جاری را یک روند مخرب در روابط لبنان و ایران تعبیر کرده که قطعا‌ نه به سود بیروت خواهد بود و نه به سود مناسبات تجاری دو طرف». در سایه این نکات است که مفسر حوزه سیاست خارجی‌ «اقدامات صورت‌گرفته روز پنجشنبه و جمعه از سوی دولت لبنان را یک خطای محاسباتی» می‌داند که با نگاهی خوش‌بینانه، امیدوار است با «حضور برخی وزرای محور مقاومت و حزب‌الله لبنان در کابینه جدید این کشور (لبنان) شاهد بازگشت منطق و عقلانیت در بیروت و اتخاذ سیاست‌های مستقلانه در برابر غربی‌ها باشد».

در ادامه این تحلیل‌ها، سقاییان به شکل‌گیری اعتراضات مردمی طی روزهای پنجشنبه و جمعه در لبنان پس از ممانعت از ورود هواپیمای ایرانی به فرودگاه بیروت اشاره می‌کند و تأکید دارد: «اگرچه محور مقاومت و جمهوری اسلامی ایران هیچ تمایلی به درگیری، تنش و اختلافات داخلی در لبنان نداشته و با نگاه دلسوزانه، اساسا مخالف بسترسازی برای جنگ داخلی در لبنان هستند». اما این دیپلمات کشورمان در عین حال خطاب به دولت جدید در لبنان عنوان می‌کند: «این دولت باید در قبال اقدامات خود پاسخ روشن و شفافی را برای مردم لبنان و به‌خصوص طرفداران محور مقاومت و سیدحسن نصرالله داشته باشند. چون در غیر این صورت و با تداوم تحمیل خواسته‌های اسرائیل و غرب بر بیروت، شاهد تشدید اعتراضات مردمی، علیه دولت جوزف عون و نواف سلام خواهیم بود». ضمن آنکه سقاییان در بخش پایانی گفت‌وگویش با «شرق» باور دارد: «اساسا این دست اقدامات نظیر ممانعت از ورود هواپیمای کشورمان به بیروت نمی‌تواند روی تضعیف جایگاه و موقعیت ایران در لبنان و همچنین توان حزب‌الله اثرگذار باشد یا اینکه بتواند مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله را تحت‌الشعاع قرار دهد».


ادامه مطلب


نوشته شده در تاريخ شنبه 27 بهمن 1403برچسب:, توسط smsreson
نظر بدهید

آشنایی با ماژول IVR با پیام رسون

1403-11-27 08:42:25 9  0  0

استفاده از سیستم تلفن هوشمند یا ماژول ivr برای هر کسب‌وکاری الزامی است. در هیاهوی زندگی  امروزه، قطعا سپری کردن زمان طولانی در صف پاسخگویی به تماس‌ها برای هیچ مشتری خوشایند نخواهد بود. ازاین‌رو استفاده از سیستم تلفن هوشمند گویا و تلفن اینترنتی به‌عنوان راه‌حل این مشکل رایج شده است. این سیستم‌ها با برقراری تماس از چند خط تلفن، فرآیند پاسخگویی به مشتری را افزایش می‌دهند. ازاین‌رو هم مشتری و هم کسب‌وکار بر اثر استفاده از سیستم تلفن گویا سود خواهند برد.

در این مقاله تیم تحریره پیام رسون قصد دارد به‌طورکامل به چیستی سیستم تلفن هوشمند یا همان ivr  به‌همراه ویژگی‌ها و کارکرد آن بپردازد . پیشنهاد میکنم تا پایان این مقاله با نمایندگی سامانه پیامکی پیام رسون همراه باشید . 

 

 

 

سیستم تلفن هوشمند و گویا چیست ؟: 

سیستم تلفن هوشمند و گویا شبیه به یک سیستم سنتی است، اما تلفن هوشمند دارای گزینه های منو و قابلیت های تعاملی کافی برای انجام وظایف ساده خدمات مشتری بدون کمک به یک نیروی انسانی است.

سفارش صدای تلفن هوشمند و گویا ، اولین قدم در اتخاذ رویکرد مشتری مداری است و این امکان را به کسب و کار  می‌دهد که با کارایی بیشتر بتوان از بهترین شیوه‌ها پیروی کرد و ویژگی‌های مناسب را برای ایجاد یک تجربه عالی برای مشتری پیاده‌ سازی کرد .

به‌طورکلی ابزارهایی که باعث تسریع فرایند استفاده از خدمات و محصول یک کسب‌وکار می‌شوند، برای هر بیزینسی ضروری هستند. برای مثال استفاده از سامانه پیامکی نیز کاربردی همانند تلفن گویا دارد. اطلاع‌رسانی‌ها، پیگیری و ارسال لینک ثبت‌نام و خرید از کاربردهای پنل پیامکی است که باعث بهبود تجربه مشتری در کسب‌وکار شما خواهد شد.

در زیر به یک سری از مزیتهای تلفن هوشمند و گویا اشاره شده که برای راه اندازی این نوع تلفن بسیار ضروری است که با این مزیت ها آشنا شوید . 

 

 

مزیت های سیستم تلفن هوشمند و گویا : 

 

1- افزایش سرعت پاسخگویی به مراجعه کننده :
پیاده کردن تلفن هوشمند و گویا یکی از راه‌های تسریع در اطلاع‌رسانی و ارائه خدمات به مشتری محسوب می‌شود. مخاطبان و افراد تماس‌گیرنده نیازی به صرف زمان طولانی پشت خطوط تلفن ندارند. همچنین جایگزین خوبی برای مراجعه حضوری است . به‌این‌ ترتیب مخاطبان کسب‌وکار شما به‌دلیل راحتی بیشتر قطعا شما را انتخاب میکنند . در کنار این مشتری مداری میتوانید از پنل پیامکی نیز استفاده کنید و با ارسال اس ام اس از مشتری های خود بابت انتخاب کسب و کارتان قدردانی کنید . 

 

2- بهبود سفر مشتری:
سفر مشتری به تجربه مخاطب در استفاده از خدمات و محصول یک کسب‌وکار گفته می‌شود که عوامل مختلفی بر کیفیت آن تاثیرگذار است. یکی از مهم‌ترین عوامل موثر بر بهبود سفر مشتری تسریع در فرایند ارائه خدمات، پاسخگویی و رفع چالش‌ها محسوب می‌شود. سیستم تلفن هوشمند گویا راهکاری سریع و در دسترس برای پاسخگویی با مراجعه‌کنندگان به شمار می‌رود. ازاین‌رو برای بهبود تجربه مشتری در استفاده از خدمات کسب‌وکار شما و تصویرسازی درست از برندتان، استفاده از پنل پیام کوتاه و ارسال اس ام اس را فراموش نکنید.

 

3- اختصاص دادن داخلی خاص به هر اپراتور: 
با استفاده از سیستم تلفن هوشمند امکان ارائه خط داخلی به هر اپراتور وجود دارد. با این شرایط هیچ مراجعه‌کننده‌ای زمان طولانی برای پیدا کردن مسئول موردنظر خود صرف نخواهد کرد. فقط کافی است تا باتوجه‌به گزینه‌های اعلام شده از سمت تلفن داخلی موردنظر خود را انتخاب کند.

 

4- کاهش هزینه ها با نصب تلفن گویا:
یک سیستم تلفن گویا هوشمند موثر ، با طراحی خوب می تواند بدون نیاز به یک نیروی انسانی اجرا شود. می‌تواند با ارائه گزینه‌های خود سرویس به تماس‌گیرندگان کمک کند و تنها زمانی که این گزینه‌ها شکست بخورند، یک کارمند انسانی مورد نیاز است. بنابراین، یک سیستم تلفن گویا می تواند به کسب و کارها شما کمک کند تا در هزینه های استخدام تیم های خدمات مشتری بزرگ با اجازه دادن به سیستم خودکار برای انجام کارهای بیشتر، صرفه جویی کنند. سپس تیم می‌تواند روی مسائل مهم‌تر و تعامل با مشتریان برجسته تمرکز کند.

 

5- سیستم تلفن هوشمند و گویا زمان را کاهش می دهد :
مشتریانی که با یک کسب و کار تماس می گیرند نیاز به پاسخ سریع دارند. تیم های خدمات مشتری به طور مداوم در حال حل مشکلات تلفنی هستند. یک سیستم تلفن گویا هوشمند تعامل با مشتری، شناسایی نیازهای آنها و ارائه پشتیبانی از طریق پیام های از پیش ضبط شده یا با انتقال آنها به بخش مناسب، در زمان برای همه صرفه جویی می کند. آن‌ها می‌توانند تماس‌ها را تسریع کنند، تماس‌گیرندگان را به‌طور دقیق انتقال دهند، به آن‌ها کمک کنند تا اقدامات خاصی را انجام دهند و تماس‌های برگشتی را برنامه‌ ریزی کنند. این تماس ها هرگز بی پاسخ نمی مانند. تماس گیرندگان بدون اتلاف وقت، پشتیبانی را به شکلی دریافت می کنند.
 

 

 

پیام رسون :

سیستم تلفن هوشمند و گویا در کسب و کارها همانند پنل پیامکی است که از سامانه پیام کوتاه خریداری میشود . در واقع هر دوی آنها در راستای رضایت مشتری قدم بر میدارند و کسانیکه توانسته اند با خرید پنل پیامکی کسب و کار خود را گسترش دهند برای راحتی خودشان در کنار ارسال پیامک از تلفن هوشمند یا ماژول ivr هم استفاده میکنند و همواره در تلاش هستند تا بتوانند مشتری های بیشتری را جذب کسب و کارشان کنند . 

تیم ما در سامانه پیامکی پیام رسون به شما عزیزان پیشنهاد میکند که اگر کسب و کارتان رونق گرفته و مشتری های فراوانی دارید حتما در کنار خرید پنل پیامکی و ارسال پیامک تبلیغاتی انبوه از تلفن هوشمند و گویا نیز استفاده کنید . 

 

جهت خرید پنل اس ام اس از شیراز اس ام اس همین حالا اقدام کنید .


ادامه مطلب


نوشته شده در تاريخ شنبه 27 بهمن 1403برچسب:, توسط smsreson
نظر بدهید

سامانه نظرسنجی پیامکی با پنل پیامک پیام رسون

1403-11-16 23:10:37 24  0  0

همه شرکت‌ها و سازمان‌ها باید نسبت به کیفیت و خدماتی که به مشتریان ارائه می دهد مطلع باشند و در کنار آن باید نظر مخاطب را نیز در رابطه با سطح خدمات و کیفیت کارشان را  بداند . بر همین اساس صندوقهای انتقادات و پیشنهادات به وجود آمد که هر مشتری بتواند در صورت ناراضی بودن از هر موردی ، بدون هیچ ترس و خجالتی نظر خودش را بیان کند و بتواند با شرکت یا سازمان مورد نظر تعامل برقرار کند . این موضوع باعث شده بود که خیلی از سازمان ها موفق تر عمل کنند چرا که از خواسته قلبی مشتری خود خبر داشتند  .اما با گذر زمان و پیشرفت تکنولوژی این صندوق انتقادات و پیشنهادات جای خود را به سامانه نظر سنجی پیامکی دادند و همین امر باعث رشد بی سابقه بسیاری از کسب و کارها شد . 

ما امروز در این مقاله که در سایت سامانه پیامکی پیام رسون به ثبت رسیده است میخواهیم شما مخاطب عزیزرا بیشتر با سامانه نظر سنجی پیامکی آشنا کنیم . پس پیشنهاد میکنم تا پایان این مقاله با نمایندگی سامانه پیامکی پیام رسون همراه باشید . 

 

 

 

لازمه پنل پیامک برای همه مشاغل :

سازمان‌ها و برند‌ها محصول یا خدماتی را برای عرضه به عموم یا مخاطبان خاصی دارند. کاربران بعد از استفاده از خدمات و محصول مورد نظر حتماً بازخوردی در خصوص کیفیت خدمات و محصول در دست دارند. شرکتی موفق است که بتواند نظرات و بازخورد‌های مخاطبان خود را به طریقی جمع‌آوری کند.

شکایات و انتقادات کاربران اگر به درستی شنیده و تحلیل شود در آینده می‌تواند شرکت و سازمان را به سمت اصلاحاتی پیش ببرد. اینگونه هم مشکلات محصول و خدمات خود را شناسایی کرده‌ایم و هم با رفع آن‌ها مخاطبان خود را به مشتریان وفادار تبدیل می‌کنیم. در نهایت با پنل اس ام اس می‌توانیم به کلیه نظرات مشتریان و کاربران خود پاسخ دهیم و آن‌ها را در جریان رسیدگی به شکایات و انتقادات‌هایشان بگذاریم.

یکی از دغدغه‌های بزرگ کسب‌و‌کارها اطلاع داشتن از نظر مشتریان می‌باشد. گاهی اوقات از نظر مشتریان مشکلی وجود دارد که ممکن است باعث نارضایتی آنها و روانه شدن به سمت رقبا شود. فقط مشکلات و انتقادات نیست که برای صاحبین کسب‌وکار مهم است، مساله مهم دیگر پیشنهاداتی است که مشتریان هنگام کار در نظر دارند و در بسیاری از مواقع این پیشنهادات منجر به تغییرات اساسی در کار شده و کمک بسزایی در سرعت بخشیدن به بهبود خدمات و فروش محصولات داشته است.

استقبال از پیشنهادات و رسیدگی و مرتفع کردن انتقادات اعلام شده از سوی مشتریان نه تنها به بهبود وضعیت یک بیزینس کمک می‌کند بلکه به مشتریان احساس ارزشمند بودن را به طور کامل منتقل می‌کند و همین امر باعث افزایش تعداد مشتریان وفادار یک کسب و کار می‌گردد.

 

 

 

مزایا و کاربردهای نظرسنجی پیامکی برای مشاغل :


1- ارتباط بیشتر با مشتریان و حفظ آن‌ها

2- آگاهی از نظر مشتریان درباره کالا و خدمات و بالا بردن کیفیت آن

3- نشان دادن احترام نسبت به نظرات مشتریان

4- آگاهی از میزان نیاز و  توان مالی مشتریان مختلف و ارائه خدمات متنوع به آن‌ها

 

 

 

پیام رسون :

یکی از بهترین روشها برای انتقادات و پیشنهادات هر کسب و کاری پنل پیام کوتاه می باشد که می توان از نمایندگی سامانه پیامک خریداری کرد .

سامانه پیام کوتاه شیراز برای اینکه شما به عنوان یک برند ، معروف شوید و مشتریانتان وفادار به شما بمانند در ارائه خط خدماتی بدون سفته برای ایجاد یک خط دائم برای سامانه نظرسنجی پیامکی آماده ارائه خدمات به شما می باشد .

همچنین در حال حاضر تمامی پنل های پیامک و خط های خدماتی در نمایندگی پنل پیامک پیام رسون شامل تخفیف می باشد پس اگر قصد خرید پنل پیام کوتاه از سامانه پیامکی شیراز را دارید هر چه سریعتر اقدام کنید و از تخفیف های موجود در پیام رسون بهره مند شوید .

 

جهت خرید پنل اس ام اس از شیراز اس ام اس همین حالا اقدام کنید.


ادامه مطلب


نوشته شده در تاريخ شنبه 20 بهمن 1403برچسب:, توسط smsreson
نظر بدهید

بحث مذاکره با آمریکا یکی از موضوعاتی است که در برخی دولت ها از سوی برخی مسولان مورد توجه قرار گرفته است، این در حالی است که رهبر معظم انقلاب، بارها تأکید کرده‌اند که مذاکره با آمریکا نه‌تنها سودی ندارد، بلکه می‌تواند به زیان کشور تمام شود. امروز بسیاری از مردم نیز براین باورند که مذاکره با آمریکا تنها وقت تلف کردن است و این دیدگاه بر پایه تجربه‌های گذشته، بدعهدی‌های مکرر آمریکا و مهم تر با توجه به سیاست‌های خصمانه آمریکا علیه ایران شکل گرفته است.
تجربه تاریخی و بدعهدی‌های آمریکا یکی از اصلی‌ترین دلایل این است که نباید با آمریکا اعتماد کرد. خروج آمریکا از توافق هسته‌ای برجام نمونه بارزی از این بدعهدی است. با وجود پایبندی ایران به تعهدات خود، دولت آمریکا نه‌تنها از توافق خارج شد، بلکه تحریم‌های گسترده‌تری علیه ایران اعمال کرد. این تجربه نشان داد که هیچ تضمینی برای پایبندی واشنگتن به تعهداتش وجود ندارد و مذاکره، صرفاً ابزاری برای فشار بیشتر بر ایران خواهد بود. 

سیاست فشار و تحریم به‌جای تعامل 
 آمریکا همواره به‌جای گفت‌وگو و تعامل دیپلماتیک، سیاست فشار حداکثری را در پیش گرفته است. تحریم‌های گسترده، تهدیدهای نظامی و تلاش برای انزوای ایران در عرصه بین‌المللی نشان می‌دهد که هدف واشنگتن از مذاکره، نه حل اختلافات، بلکه وادار کردن ایران به پذیرش شرایط تحمیلی است. رهبر انقلاب معتقدند که مذاکره در چنین شرایطی نه‌تنها فشارها را کاهش نمی‌دهد، بلکه موجب گستاخ‌تر شدن آمریکا در زیاده‌خواهی‌هایش خواهد شد. تضادهای راهبردی ایران و آمریکا در بسیاری از مسائل کلیدی دارای تضادهای اساسی هستند. سیاست‌های آمریکا در حمایت از رژیم صهیونیستی، حضور نظامی در خاورمیانه و دخالت در کشورها، روحیه سلطه گری آمریکا، تلاش برای تضعیف ایران و تلاش برای عدم پیشرفت و قدرتمند شدن ایران، همگی در تضاد کامل با منافع و سیاست‌های ما قرار دارند. در چنین شرایطی، مذاکره نمی‌تواند به توافقی پایدار منجر شود، بلکه تنها ابزاری برای تحمیل خواسته‌های آمریکا خواهد بود. 

هدف نهایی آمریکا چیست؟
رهبر انقلاب بارها هشدار داده‌اند که هدف نهایی آمریکا از مذاکره، تغییر رفتار ایران یا حتی تغییر نظام است. تجربه نشان داده که واشنگتن، صرف‌نظر از دولت‌های مختلفی که روی کار آمده‌اند، همواره سیاست‌هایی را دنبال کرده که به‌دنبال تضعیف استقلال و اقتدار جمهوری اسلامی ایران بوده است. در این چارچوب، مذاکره می‌تواند به ابزاری برای دخالت‌های بیشتر آمریکا در امور داخلی ایران تبدیل شود. در طول تاریخ، دولت‌های مختلف آمریکا با تغییراتی در سیاست‌های خود، همواره تلاش کرده‌اند تا فشارهای مختلفی را به ایران وارد کنند. این فشارها معمولاً در قالب تحریم‌ها، تهدیدهای نظامی یا فشارهای دیپلماتیک بوده است و هدف آن‌ها تحت فشار قرار دادن ایران برای تغییر رویکردها و تسلیم شدن در برابر خواسته‌های آمریکا بوده است. در این راستا، مذاکره به‌عنوان یک ابزار برای تحقق این هدف‌ها، می‌تواند به‌عنوان ابزاری برای فشار بیشتر و اجبار ایران به عقب‌نشینی از اصول و سیاست‌های خود در نظر گرفته شود.
تاریخ نشان داده است که حتی زمانی که ایران در مذاکرات مختلف حاضر شده و گام‌هایی به‌سوی دیپلماسی برداشته است، آمریکا همچنان به دنبال گسترش نفوذ خود در داخل ایران و تضعیف جمهوری اسلامی بوده است. در نتیجه، این امر باعث می‌شود که مذاکره با آمریکا، نه‌تنها باعث حل و فصل اختلافات نخواهد شد، بلکه به ابزاری برای نفوذ بیشتر واشنگتن در سیاست داخلی ایران تبدیل خواهد شد. بر همین اساس رهبر انقلاب بارها هشدار داده‌اند که هرگونه مذاکره تحت فشار، می‌تواند زمینه‌ساز مداخله‌های بیشتر آمریکا در امور داخلی کشور و تلاش برای تغییر نظم سیاسی و اجتماعی ایران باشد. از این رو، حفظ استقلال و اقتدار جمهوری اسلامی در برابر فشارهای خارجی، یکی از اصولی است که همواره در سیاست‌های رهبر انقلاب برجسته شده است. 

راهبرد اصلی مقابله با فشارهای آمریکا
 رهبر انقلاب تأکید دارند که به‌جای مذاکره با آمریکا، باید بر تقویت توان داخلی، خودکفایی اقتصادی و افزایش قدرت دفاعی کشور تمرکز کرد. تجربه سال‌های اخیر نشان داده که مقاومت و اتکا به ظرفیت‌های داخلی، مؤثرترین راهکار برای خنثی‌سازی فشارهای آمریکا است. مقام معظم رهبری همواره بر اهمیت تقویت توان داخلی به‌عنوان یک استراتژی کلیدی برای مقابله با فشارهای خارجی تأکید داشته‌اند. یکی از دلایل اصلی این تأکید، عدم اعتماد به وعده‌های دولت‌های مختلف آمریکا و سایر قدرت‌های غربی است که در طول سال‌ها همواره سیاست‌های دوگانه و بدعهدی را در قبال ایران دنبال کرده‌اند. تحلیلگران معتقدند وقتی یک کشور به توانمندی‌های داخلی خود متکی باشد، نه تنها از وابستگی به قدرت‌های خارجی رها می‌شود، بلکه قادر است تا در برابر تهدیدات اقتصادی و نظامی ایستادگی کند. به‌ویژه در شرایطی که آمریکا و دیگر کشورها از ابزارهای اقتصادی مانند تحریم‌ها برای تحت فشار قرار دادن ایران استفاده می‌کنند، تقویت بنیه اقتصادی کشور و استفاده از ظرفیت‌های داخلی، می‌تواند ایران را در برابر این تهدیدات مقاوم کند.در این راستا، تقویت خودکفایی اقتصادی اهمیت ویژه‌ای پیدا می‌کند. کارشناسان می گویند تولید داخلی، بهره‌گیری از منابع طبیعی، تقویت صنعت و کشاورزی داخلی و توسعه فناوری‌های نوین می‌توانند ایران را از وابستگی به واردات و فشارهای اقتصادی خارجی رها کنند. آنها بر این باورند که علاوه بر این، این رویکرد موجب افزایش اشتغال و رشد اقتصادی پایدار در داخل کشور می‌شود که در نهایت منجر به تقویت قدرت ملی ایران خواهد شد.

 


رهبر انقلاب نیز به‌طور مکرر تأکید کرده‌اند که در برابر چالش‌های اقتصادی، کشور باید به ظرفیت‌های داخلی خود تکیه کند و با افزایش بهره‌وری در تمام حوزه‌های اقتصادی، مسیر رشد و پیشرفت را با تکیه بر منابع خود ادامه دهد. در این صورت، کشور قادر خواهد بود نه تنها فشارهای تحریمی را خنثی کند، بلکه قدرت اقتصادی خود را در برابر تهدیدات خارجی به‌طور مؤثر حفظ و افزایش دهد. وظیفه دولت در این زمینه بسیار مهم است که کارشناسان در این باره می گویند که دولت باید با اتخاذ سیاست‌های کارآمد و پایدار، زمینه‌ساز تقویت این توان داخلی شود و اولین گام در این مسیر، برنامه‌ریزی دقیق و هوشمندانه برای استفاده بهینه از منابع داخلی و حمایت از تولیدات ملی است. مسلما این موضوع نه تنها نیازمند اصلاحات ساختاری در اقتصاد است، بلکه نیاز به ایجاد بسترهای مناسب برای فعالیت بخش خصوصی و ارتقای سطح آموزش و پژوهش دارد. دولت باید با تقویت زیرساخت‌ها و ایجاد فضای مناسب برای سرمایه‌گذاری‌های داخلی، از توسعه صنایع بومی حمایت کند و در همین راستا، همکاری‌های منطقه‌ای و بین‌المللی با کشورهای هم‌طراز را برای افزایش قدرت اقتصادی و دفاعی کشور تشویق نماید. همچنین، دولت می‌بایست با تشویق نوآوری در صنایع دفاعی و فناوری‌های پیشرفته، توان نظامی کشور را به‌طور مستمر بهبود بخشد و در برابر تهدیدات نظامی خارجی توانایی مقابله را افزایش دهد.

راهکار اصلی جمهوری اسلامی چه باید باشد؟
در نهایت باید گفت که مذاکره با آمریکا، با توجه به تجربه‌های تلخ گذشته و ادبیات فعلی ترامپ، تضادهای بنیادین در سیاست‌های دو کشور و اهداف پنهان واشنگتن، نه‌تنها راه‌حلی برای کاهش فشارها نیست، بلکه می‌تواند به عاملی برای افزایش دخالت‌های خارجی در کشور تبدیل شود.  
تمدید فشار حداکثری و قابل اعتماد نبودن آمریکا گویای این واقعیت است که ترامپ به دنبال تسلیم ایران است نه مذاکره برای رفع تحریم. از این‌رو، رهبر انقلاب همواره بر عدم اتکا به آمریکا، تقویت اقتصاد مقاومتی و افزایش اقتدار دفاعی کشور تأکید دارند. تحلیلگران معتقدند که در شرایط فعلی، راهکار اصلی جمهوری اسلامی ایران، باید ایستادگی، تقویت توان داخلی و خنثی‌سازی فشارهای دشمن از طریق دیپلماسی فعال منطقه‌ای و بین‌المللی باشد.
 


ادامه مطلب


نوشته شده در تاريخ شنبه 20 بهمن 1403برچسب:, توسط smsreson
نظر بدهید

تغییر دولت‌ها با سیاست‌های جدید در فاصله چند ماه در ایران و آمریکا، تبدیل به موضوعی شده است که یکبار دیگر بحث مذاکره بین دو کشور به میان بیاید؛ موضوعی که در هفته اخیر پس از مصاحبه‌ای که علی عبدالعی‌زاده (نماینده‌ رئیس‌جمهور در هماهنگی اجرای سیاست‌های کلی توسعه دریامحور) انجام داد، تبدیل به یکی از سوژه‌های اصلی اظهارنظرها و واکنش‌ها در داخل کشور از سوی چهره‌ها شد. عبدالعلی‌زاده 29 دی‌ماه گفته بود: «شمار قربانیان تحریم بیشتر از شهدا و جانبازان جنگ تحمیلی است. تحریم عده‌ای را به فساد می‌کشاند و تبدیل به «کاسب تحریم» می‌شوند اما عده‌ای دیگر را هم می‌کُشد. آماده مذاکره مستقیم با آمریکا هستیم و شاید ۲ تا ۳ ماه بعد از شروع مذاکرات به توافق برسیم.» 

پس از این اظهارنظر، واکنش‌هایی به موضوع مذاکره صورت گرفت که حجم زیادی از آنها از سوی اصول‌گرایان بود. برای مثال اسدالله بادامچیان، دبیرکل حزب موتلفه در مصاحبه‌ای که 3 بهمن با جماران انجام داده بود، این موضوع را به میان آورد که فرد مذاکره‌کننده برای آنها اولویت دارد نه لفظ مذاکرات و باید فردی شبیه به حسین امیرعبدالهیان به مذاکرات برود.
 
او گفته بود: «ما هیچ‌وقت نگفتیم که مذاکره نشود، مذاکره بشود. منتها «چگونه مذاکره شدن» مهم است، و الّا امام حسین(ع) هم به حضرت ابوالفضل(ع) اجازه دادند در آن شب حساس با شمر مذاکره کند. مذاکره که مشکلی نیست. مشکل این است که چه کسی مذاکره می‌کند؟ امیرعبداللهیان مذاکره می‌کند یا جناب آقای ظریف؟! جناب آقای ظریف با ذهنِ رو به غرب مذاکره می‌کند، اما آقای عبداللهیان با ذهنِ رو به استقلال ملی. این مهم است.»

محمدجواد لاریجانی، دیگر چهره اصول‌گرا هم در صداوسیما گفته بود نباید برای رفع مشکل اقتصادی مردم مذاکره کرد. او گفته است: «اگر بخواهیم برای رهایی از فشارهای اقتصادی بحث مذاکره با آمریکا را مطرح کنیم، درست نیست، ولی اگر مصالح نظام ایجاب کند با شیطان در قعر جهنم نیز مذاکره می‌کنیم.»

مسعود زریبافان، دیگر فعال سیاسی اصول‌گرا هم روز گذشته به خبرآنلاین گفته بود: «اگر دستگاه دیپلماسی کشور در مذاکراتی که با کشورهای واسطه انجام می‌دهد به این نتیجه برسد که برای ادامه کار نیاز به مذاکره مستقیم است، با خطوط قرمز و راهبردهایی که رهبری تعیین می‌کنند و در صورتی که دولت خود را متعهد به رعایت آنها اعلام کند، این اتفاق ممکن می‌شود.»

علاوه بر اینها، تریبون‌های نمازجمعه هم شاهد موضع‌گیری در این ارتباط بود. در تهران احمد خاتمی برخلاف بادامچیان و لاریجانی به صورت علنی با هر نوع مذاکره مخالفت کرد و گفت:«حرف ما به طرفداران مذاکره که امروز برخلاف نظر امام و مقام معظم رهبری تجاهر به مذاکره با آمریکا می‌کنند این است که آمریکا شیطان کوچک شده است یا شیطان بزرگتر شده است قدرتش به حمدلله کم شده اما شیطنتش زیاد است؛ آمریکا مذاکره را برای مقابله با انقلاب می‌خواهد.»

احمد علم‌الهدی، چهره شاخص نمازجمعه‌های کشور هم موضعی شبیه سیداحمد خاتمی گرفت و گفته است: «یک عده افرادی که در داخل کشور هنوز دل به غرب دارند و ساز مذاکره را کوک کردند، بدانید با چه کسی می‌خواهید مذاکره کنید؟ با عناصر شکست‌خورده‌ای که به این ذلت افتاده‌اند؟» به غیر از آنها، در تبریز و اهواز هم چنین موضع‌هایی از تریبون نمازجمعه گرفته شده است.

احمد مطهری در تبریز گفت: «اینکه پس از ۴۵ سال از انقلاب اسلامی و با این همه توطئه، فتنه‌گری و دسیسه‌های گوناگون آمریکا علیه ایران هنوز عده‌ای به خیال خام خود در پی مذاکره با آمریکا بوده و نسبت به آن خوش‌بین هستند، جای تأمل، تأسف و البته نگرانی دارد.»

 

سیدعبدالنبی موسوی‌فرد هم در اهواز گفته بود: «به فرموده امام خمینی(ره) تا زمانی که آمریکا خوی درندگی دارد مذاکره با آن ممنوع است. در این زمینه مشکلات داخلی کشور به دست خود ما حل می‌شود اما متاسفانه برخی‌ها این موضوع را باور ندارند. مذاکره با آمریکا در قد و قواره مقام معظم رهبری بوده است و ما نباید در کار ایشان دخالت کنیم، بلکه باید مطیع امر ولی‌فقیه باشیم.»

بیان این مخالفت‌ها هرچند نکته عجیبی نیست اما جای سوال دارد که در دوره جدید، تکلیف دولت و مذاکره‌کننده‌ها با دلواپسان سابق چیست؟ دو عضو شورای راهبری دولت چهاردهم هفته گذشته در مصاحبه‌هایی که با خبرآنلاین داشتند، اشاراتی به این موضوع کرده‎اند. فیاض زاهد گفته بود: «اگر حاکمیت به این نتیجه برسد که باید با آمریکا مذاکره کنیم، آنان را مهار خواهد کرد.»
 
عباس عبدی هم اینگونه اظهارنظر کرده بود: «منطقاً دلیلی برای پرهیز از مذاکره وجود ندارد؛ هرچند نتیجه‌بخشی مذاکره را نمی‌توان تضمین کرد... ادامه چنین وضعی برای کشور ممکن نیست. یا زنگی زنگ، یا رومی روم... تندروها در هر چیزی که به تامین رفاه و آسایش مردم منجر شود با حداکثر توان کارشکنی خواهند کرد. دولت و آقای پزشکیان باید در تعامل با مقام رهبری و با افکار عمومی کار خود را پیش ببرد و تندروها را جا بگذارد.» 

 

در همین راستا، خبرنگار هم‌میهن با سه تحلیل‌گر و فعال سیاسی تماس گرفت. سعید نورمحمدی (قائم‌مقام دبیرکل حزب ندای ایرانیان)، ناصر ایمانی (فعال سیاسی و تحلیل‌گر اصول‌گرا) و محمود میرلوحی (عضو شورای مرکزی حزب اتحاد) تحلیل‌گرهایی بودند که به چهار سوال هم‌میهن پاسخ دادند. 

*طی چند وقت اخیر و با تغییر دولت، موضوع مذاکره پیش آمده و اظهارنظرهایی هم در این ارتباط صورت گرفته است‌. سوال من در ارتباط با سیاست داخلی کشور است، موضع شما در قبال این موضوع چیست؟

ناصر ایمانی: تصور می‌کنم ما همچنان که طی سال‌های گذشته بوده است، موضوع مذاکره مسئله جدیدی نیست. در طی سال‌های گذشته، ما بارها و بارها با آمریکایی‌ها و همینطور اروپایی‌ها به صورت مستقیم یا غیرمستقیم مذاکره کرده‌ایم و هیچ منعی هم از طرف حاکمیت برای مذاکره وجود نداشته است، یعنی هیچ مقطع زمانی طی سال‌های گذشته نبوده که مثلاً آمریکایی‌ها تمایل داشته باشند مذاکره کنیم اما ما به آنها اعلام کنیم که ما نمی‌خواهیم با شما مذاکره ‌کنیم. هرگز در هیچ زمانی و در هیچ دولتی چنین چیزی نبوده است. اوج این موضوع هم در مذاکرات چندساله برجام بود که ما مستقیماً با اروپایی‌ها و آمریکایی‌ها مذاکره داشتیم، سال‌ها هم این مذاکرات ادامه داشت که منجر به عقد توافق‌نامه‌ای به نام برجام هم شد. بنابراین شما هیچ زمانی را نمی‌توانید طی سال‌های گذشته پیدا کنید که ما در واقع می‌توانستیم مذاکره کنیم اما نخواستیم مذاکره کنیم؛ الان هم همینطور است.

 


دولت جدید در آمریکا روی کار آمده و رویکردهای جدید دارد و این هم فرصت خوبی برای مذاکره است. منتهی نکته‌ای که اینجا وجود دارد این است که ما نباید به مذاکره بسنده کنیم، مذاکره صرفاً یک وسیله است. ما باید ببینیم ماحصل و خروجی این مذاکرات برای کشور چیست. اگر این مذاکرات صرفاً وقت تلف کردن باشد و برای این باشد که طرف مقابل بخواهد امتیازاتی بگیرد بدون اینکه امتیازاتی بدهد، این فایده ندارد. ما دنبال چه هستیم؟ بنشینیم مثلاً در یک کشوری پشت  میز حرف بزنیم و به این دلخوش باشیم؟ یک مثال بزنم، ما در مسئله برجام، به عنوان یک نمونه کامل، امتیازاتی دادیم و امتیازاتی گرفتیم.

امتیازاتی که دادیم، همه را انجام دادیم. امتیازاتی را گرفتیم، در عمل نتوانستیم هیچ کدام را بگیریم. این مذاکرات که فایده‌ای ندارد. ما مرتب بگوییم مذاکره کنیم، جز اینکه موضع خودمان را مقابل طرف دیگر ضعیف کنیم، چیز دیگری نیست. ما می‌خواهیم مذاکره کنیم و به نظر من هیچ‌کس را در کشور از مسئولان و صاحب‌نظران پیدا نخواهیم کرد که با نفس مذاکره مخالفت داشته باشد. بنابراین مذاکره چیز خیلی خوبی است و باید مذاکره هم کرد، باید ببینیم این مذاکرات چقدر دستاورد دارد. 

محمود میرلوحی: یک پرونده باز در دنیا تحت عنوان پرونده هسته‌ای ایران وجود دارد که در مراحل رفت و آمدهایی که صورت گرفت، منجر به برجام شد و برجام هم با آمدن ترامپ و خروج آمریکا، ناتمام ماند و هنوز این پرونده باز است. اگر نتوانیم این مسئله را حل کنیم، به مشکل برخورد خواهیم کرد. سوال این است که راه‌حل چیست؟ یک راه‌حل این است که حرف تندروها را تکرار کنیم و بگوییم از NPT خارج می‌شویم و بمب هسته‌ای می‌سازیم که اگر اینها را هم بگوییم که همان حرفی می‌شود که غرب گفته بود که ایران دنبال سلاح هسته‌ای است و در این صورت این هزینه سنگینی که ایران تا به اینجای کار داده است و میلیاردها هزینه روی دست کشور گذاشته است، تکرار خواهد شد. راه‌حل دومی که وجود دارد این است که باید مذاکره کنیم. در انتخابات آقای جلیلی معتقد بود که «مذاکره نه و ما باید با همین شیوه و با بیانیه‌ها ادامه دهیم» اما آقای پزشکیان حرف از مذاکره زد. به نظر می‌آید زمان «نه مذاکره، نه جنگ» گذشته است و باید مذاکره کنیم. زمان محدودی وجود دارد و این سه چهار ماه فرصت حساسی است. باید با توجه به حساسیت و محدودیت زمان، یک تغییر رویه‌ای داشته باشیم. 
 
سعید نورمحمدی: حزب ندای ایرانیان از بدو تاسیس بر لزوم ارتباط و مذاکره با دنیا تاکید داشته است. به همین دلیل از مذاکرات برجام هم حمایت کرد. ما بر این باوریم که در دنیای درهم‌تنیده امروز نمی‌توان دور خود را دیوار کشید و از مذاکره و گفت‌وگو فرار کرد. شرایط اقتصادی کشور و تجربه دولت گذشته هم اثبات کرد، بدون حل مسائل خارجی کشور، نمی‌توان مسائل اقتصادی کشور را بهبود بخشید. به همین دلیل باید برای منافع ملی و برای بهبود شرایط کشور، مذاکره در دستور کار دولت قرار گیرد و انتظار می‌رود با توجه به رای مردم به رویکردهای دولت آقای پزشکیان، سایر نخبگان و دیگر نهادهای کشور از این مذاکرات حمایت کنند.

* اگر قرار بر مذاکره باشد، باید چه شرایطی ایجاد شود که پای میز مذاکره برویم؟ این مذاکره باید به چه شکل باشد و از نظر سیاست داخلی چه اولویت‌هایی را مدنظر داشته باشیم؟ 

ناصر ایمانی: من اعتقاد دارم که در این زمینه، تیم مذاکره‌کننده اهمیت بسیاری دارد. تیم مذاکره‌کننده باید تیمی باشد که تسلط کامل به سیاست به معنای کلاسیکش داشته باشد و در واقع سیاستمدار به معنای واقعی باشند. یک نکته‌ای که بارها به آن اشاره شده این است که در مذاکرات فریب نخورند، یعنی افراد هوشمندی باشند و بتوانند خوب مذاکره‌کننده و در آن بتوانند امتیازات ملموسی بدهند و امتیازات ملموسی طی یک زمانی بگیرند و این امتیازات با هم ارتباط داشته باشد، یعنی به همان میزان که امتیاز داده می‌شود، امتیاز گرفته شود و اینها همزمان باشد و تیم مذاکره‌کننده هم افرادی باشند که در داخل کشور، تقریباً و اجمالاً وفاق درباره آنها وجود داشته باشد که اینها افراد مفیدی برای مذاکره کردن هستند.

این نکته خیلی مهمی است. یعنی ما اگر بخواهیم یک تیمی را برای مذاکره بفرستیم که اینها در داخل کشور، اجمالاً درباره‌شان وفاق وجود داشته باشد که این افراد، برای مذاکره قابل قبول هستند و مشخصات لازم را برای مذاکره کردن دارند. به نظرم اگر این اتفاق بیفتد، ما در داخل کشور هم تنشی برای مذاکرات نخواهیم داشت. تیم مذاکره‌کننده و محتوای مذاکرات و دستور کار بسیار بسیار مهم است. 

محمود میرلوحی: انتخابات مبنای خوبی است و انتخابات اخیر هم که به خوبی دیدگاه مردم را نشان داد. وقتی که مردم به آقای پزشکیان رای دادند، مشخص شد که چه دیدگاهی در کشور اکثریت دارد. شواهد و قرائن هم نشان می‌دهد که افرادی هم که پای صندوق نیامدند، موافق با مذاکره هستند. فقط بخشی که رای آقای جلیلی و پیرامون او بود وجود دارند که الان هم می‌بینیم در مجلس برخی از آنها سروصدا می‌کنند. بحث گفت‌وگویی که رئیس‌جمهور مطرح می‌کند باید دنبال شود تا شرایط وفاق هم ایجاد شود. در این مسیر رسانه ملی هم باید تغییر رویه دهد.

این مسیری که الان دارد مخالفت با مذاکره است. چند شب پیش می‌دیدیم که در رسانه‎ملی مسیر طوری پیش می‌رود که شبیه مسیری است که کیهان و آقای حسین شریعتمداری می‌پسندند. باید کارشناسان بیایند و گفت‌وگو کنند. نکته‌ای که وجود دارد این است که همه چیز در شیشه است و دیده می‌شود و چیزی را نمی‌توان هم در داخل و هم در خارج پنهان کرد. باید واقعیت‌ها را پذیرفت که کشور مشکلاتی در حوزه‌های مختلف و از جمله اقتصاد دارد. واقعیت این است که نمی‌توان از جامعه انتظار داشت که این همه مشکلات اقتصادی و تورم را ببیند و چیزی نگوید. برخی فکر می‌کنند که رئیس‌جمهور باید بیاید و شعارهای دروغ بدهد و بگوید همه چیز خوب است، و ناترازی و کسری بودجه هم نداریم، تورم هم به زودی یک رقمی می‌شود. با دروغ که نمی‌توان مملکت‌داری کرد.

باید یک مقدار صادقانه با خودمان مواجه شویم. اینکه کشور ما قوی است و از تمامیت ارضی‌اش دفاع می‌کند، حرف کاملاً درستی است و قبلاً هم آزموده شده است اما حرف من این است که باید شعار دادن از جیب مردم را کنار گذاشت، فضا را تغییر داد و صادقانه با مردم حرف زد. باید برویم مذاکره کنیم و نتایج را هم با صداقت به مردم گفت. آن وقت اگر دیدیم قرار است زورگویی کنند، به مردم بگوییم. ملت زیر فشار است و این فشارهای اقتصادی و تحریم‌ها وضعیت کشور را مختل کرده است. نتیجه حرف آنهایی که می‌گفتند تحریم‌ها را بی‌اثر می‌کنیم را هم که دیده‌ایم. هشت سال از خروج آمریکا از برجام گذشته و جامعه هر روز دارد آثار این تحریم‌ها و گرفتاری‌ها را لمس می‌کند. با این وضعیتی که وجود دارد، باید برویم مذاکره کنیم و برای رفع تحریم‌ها تلاش داشته باشیم. تیمی هم که الان در دولت وجود دارد، تیم کارکشته و باتجربه‌ای است و باید وارد این مسیر شوند تا به نتیجه‌ای برسند که حجم این مشکلاتی که در کشور وجود دارد، کاسته شود. 
 
سعید نورمحمدی: آقای رئیس‌جمهور در این مورد نکته درستی را مطرح کردند. برای حل مشکلات خارجی، در ابتدا باید انسجام ملی را بالا برد. اگر مردم در کنار نظام سیاسی باشند، هیچ دولت و قدرتی نمی‌تواند خلاف منافع کشور و برخلاف اراده ملی انتظاری داشته باشد. زمانی که دشمنان کشور احساس کنند در داخل شکاف و اختلاف وجود دارد، انتظارات و توقعات بیشتری از مذاکره‌کنندگان کشور طلب می‌کنند. برای همین باید برای افزایش وحدت ملی کشور و همراه کردن مردم، بیشتر تلاش شود.

*یکی از مسائلی که مطرح است، مخالفت تندروها در داخل با مذاکره است و تلاشی که آنها در داخل کشور برای عدم پیشرفت در مذاکرات انجام می‌دهند. کما اینکه قبلاً هم در ماجرای برجام با کلیدواژه «دلواپسیم» سنگ‌اندازی می‌کردند. اگر قرار بر مذاکره باشد با توجه به تجربه قبلی که از تندروها وجود دارد، تکلیف با آنها چه خواهد شد و چطور می‌توان مانع از سنگ‌اندازی آنها شد؟

ناصر ایمانی:  من برخلاف شما اصلاً از مخالف و مخالفت‌ها هراسی ندارم. یعنی تصور می‌کنم این نشان‌دهنده بالندگی داخل کشور است که ما یکسری افرادی داریم که مخالف باشند و این در هر دولتی هم وجود داشته باشد. تیم مذاکره‌کننده و دستور کار، برای کاهش تنش‌های داخلی بسیار اهمیت دارد. از مخالفت‌های برخی افراد و طیف‌ها هم نباید هراسی داشت. ما ادعا داریم که کشورمان، کشور آزادی است. اگر در عمل هم محدودیت‌های کم یا زیادی داریم، اما این ادعا را حداقل داریم. بگذاریم اظهارنظرهای مختلف وجود داشته باشد و این در هر دولتی هم باشد. مگر در دولت قبل افرادی نبودند که مخالف دولت بودند؟ اینکه اشکالی ندارد. از مخالف نباید هراس داشت، بگذاریم او هم نظرش را بگوید. شاید برخی از این نظرات برای این فرآیند مذاکرات مفید باشد. فقط مهم این است که این مخالفت‌ها، اصولی باشد و مخالفت‌های بدون مبنا نباشد.

در مسئله برجام هم یکسری مخالفت‌هایی ابراز می‌شد و این مخالفت‌ها بی‌جا هم نبود. کسانی که در برجام مخالفت می‌کردند، برخی‌ از آنها با اصل مذاکرات مخالفت می‌کردند که ما کاری با آنها نداریم. اما برخی با اصل مذاکرات مخالف نبودند، با یک بندهایی و بخشی از توافق‌ مخالف بودند که اتفاقاً بعد از توافق برجام نشان داده شد که این مخالفت‌ها، خیلی بیراه هم نبوده است. اگر خاطرتان باشد، در یک مقطعی رهبری دولت وقت را موظف کرد که این مخالفت‎‌ها را گوش بدهد که حتی جلساتی هم راجع به این موضوع، در دولت با مخالف‌ها گذاشته شد.

ما نباید از مخالفت‌ها بترسیم، مهم این است که ما به گونه‌ای حرکت کنیم که کسانی که مخالف هستند، مخالفت‌هایشان به حداقل برسد و راه هم برای مذاکره برای کسانی که مخالف هستند باز باشد که شاید برخی از مخالفت‌های آنها، مخالفت‌های صحیحی باشد. اینکه  همه دهان‌ها را بخواهیم ببندیم و یا فکر کنیم که همه دهان‌ها برای مذاکرات باید بسته باشد، این به نظر من صحیح نیست اما این را بدانید که اجمالاً بسیاری از نیروهایی که در درون حاکمیت قرار دارند و موثر در حاکمیت هستند، با اصل مذاکره موافق هستند و این فرصت خوبی است که ما بتوانیم مذاکرات مفیدی داشته باشیم که حتی منجر به ایجاد روابط هم با غرب بشود. این اشکالی ندارد. رابطه با غرب و حتی ایالات متحده آمریکا تابو نیست. 

محمود میرلوحی: این طیف تا همین الان هم هر کاری که می‌خواستند را انجام داده‌اند. در همین سال‌های اخیر، همه مسیرها به سمت علاقه‌شان رفته است اما معلوم شد که کاری از آنها ساخته نیست و شعارهایی که دادند برعکس درآمد و جامعه هم آنها را خوب شناخت و انتخابات اخیر هم این نکته را به خوبی نشان داد. در این مسیر هم آنها باز هم مخالفت خواهند کرد، البته این موضوع ایرادی هم ندارد، بگذاریم مخالفت کنند. حرف‌هایی که اینها می‌زنند، تکرار حرف‌های شکست‌خورده است و تا زمانی که تریبون دارند همین حرف‌ها را خواهند زد. موضوعی که وجود دارد این است که ایران مسئله‌اش مانند کره شمالی نیست و نمی‌تواند شبیه کره شمالی باشد و دور کشور فنس بکشد. ما کشوری در قلب خاورمیانه هستیم و نمی‌توانیم شبیه کره شمالی فکر کنیم. اینها عادت کرده‌اند با استفاده از تریبون‌های مفت و مجانی که دارند، این حرف‌ها را بزنند اما به نظر می‌آید که باید اکثریت جامعه و خواست جامعه مدنظر باشد و چیزی مد نظر قرار بگیرد که خروجی انتخابات بوده است. 
 
سعید نورمحمدی: برخلاف فضایی که در بین موافقین مذاکره وجود دارد، من تصور می‌کنم تندروهای مخالف برجام می‌توانند فرصتی برای کسب امتیازات بیشتر شوند. به شرط اینکه هماهنگ با مذاکره‌کنندگان باشند. به این معنا که  ابزاری برای تهدید دولت‌های در حال مذاکره باشند. مشکل اینجاست که این تندروها در حال حاضر اساساً با هر مذاکره‌ای مخالفت کرده و از گفت‌وگو‌ و مذاکره ترس دارند. به همین دلیل تلاش می‌کنند هیچ گفت‌وگویی شکل نگیرد. در حالی که باید فشار آنها نه بر روی مخالفت با مذاکره، بلکه به گرفتن امتیازات حداکثری دولت ایران از دولت‌های دیگر متمرکز شود.

*یکی از اصولی که در سیاست و کشورداری مطرح است، این است که در دنیای سیاست دوست و دشمن واقعی وجود ندارد، منافع ملی وجود دارد. این گزاره را قبول دارید؟ اصولاً منافع ملی ما در عصر جدید باید تابع چه اصولی باشد و می‌توان همچنان بر سیاست‌های قدیمی پافشاری کرد؟

ناصر ایمانی: در این تردیدی نیست که ما دوستان و یا دشمنان دائمی نداریم. دوست ما منافع ملی ماست و ما باید توجه‌مان به منافع ملی کشور باشد. منافع ملی کشور هم در وضعیت فعلی، اقتضا می‌کند که ما مذاکرات مفید داشته باشیم، تحریم‌ها را رفع کنیم و حتی ایجاد رابطه کنیم. این منافع ملی ماست، منتهی این به آن معنا نیست که ما به هر قیمتی بخواهیم این مذاکرات را داشته باشیم. اگر منافع ملی به خطر بیفتد، به این معنا که ما امتیازاتی بخواهیم بدهیم، بدون اینکه امتیازات ملموسی بگیریم، این به نظر من مخالف منافع ملی ماست. در مقطع فعلی، منافع ملی ما در مذاکرات است اما اینکه نتایج مذاکرات چه باشد، نتایج هم باید منطبق با منافع ملی کشور باشد. هیچ کشوری در دنیا وجود ندارد که بخواهد اینطور فکر کند که یکسری کشورهایی برای آن همیشه جزء دوستانش هستند و یک کشورهایی همیشه دشمن‌اش هستند. این حرف که دوست و دشمن دائمی وجود دارد، در عرصه سیاست حرف غلطی است. 

محمود میرلوحی: این گزاره‌ درستی است که به آن اشاره کردید و منافع ملی ارجحیت دارد. یک زمانی بحث جهان دوقطبی مطرح بود و اکثر کشورهای جهان در یکی از بلوک‌های شرق یا غرب قرار داشتند اما الان جهان تغییر کرده است و ما نمی‌توانیم تا ابد با آمریکا دشمن باشیم. ما باید منافع‌مان را نگاه کنیم، کشوری هستیم که می‌خواهیم زندگی کنیم و نیاز به مبادلات اقتصادی داریم. همین الان چین و آمریکا را نگاه کنید، با همه مشکلاتی که دارند اما مراوده مالی‌شان برقرار است و منافع خودشان را نگاه می‌کنند. همین چین و یا روسیه را که دیدیدم با اینکه ادعا می‌کنند دوست ما هستند اما در شورای همکاری خلیج‌فارس در مسئله جزایر سه‌گانه کنار اعراب قرار گرفتند و بیانیه‌ای که بر علیه ما بود را تایید کردند. ما باید ببینیم منافع ملی‌مان در چیست.

ما کشوری هستیم که نفت داریم، صادرات داریم و نیاز به ارتباط با جهان داریم. ما نمی‌گوییم که مثلاً از فلسطین حمایت نکنیم، باید از مظلوم در مقابل ظالم دفاع کرد اما حرف‌مان این است که باید منافع مردم خودمان را هم در نظر داشته باشیم. مردم ما از زمان جنگ مشکلات زیادی داشته‌اند و در این 45 سال کمتر روزی وجود داشته که مردم مشکل نداشته باشند. منافع ملی مردم ما این است که مشکلات اقتصادی حل شود، منافع ملی ما این است که بتوانیم با کشورها ارتباط داشته باشیم.

ما در انقلاب شعار می‌دادیم «استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی» این شعار، بسیار خوب است اما به نظر می‌آید یک جاهایی داریم رودررویی با برخی کشورها را در این شعار می‌بینیم. مسئله این است که ما باید در تشخیص منافع ملی دقت جدی‌تری داشته باشیم و استقلال‌مان را طوری تعریف کنیم که منافع ملی‌مان تامین شود. اگر ما بخواهیم همیشه هزینه بدهیم اما دستاوردی نداشته باشیم و برای مردم رفاه نیاورد که همان استقلال هم فایده‌ای ندارد.
 
سعید نورمحمدی: گزاره‌ای که گفتید گزاره درستی است. کما اینکه تجربه ۴۶ ساله جمهوری اسلامی در حوزه سیاست خارجی هم نشان داد ما دوست و دشمن دائمی حتی در منطقه خودمان هم نداشتیم. بشار اسد با همه حمایت‌ها و فداکاری‌هایی که جمهوری اسلامی برایش انجام داد، متحد قابل اعتمادی نبود. اگر در چارچوب نظریات روابط بین‌الملل بپذیریم که باید از آرمانگرایی عبور کنیم و در چارچوب واقع‌گرایی و نئوواقع‌گرایی سیاست‌های خارجی کشور را تنظیم کنیم، هیچ معیار و چارچوبی بهتر از منافع ملی نداریم. اینکه منافع ملی را چطور بفهمیم، من تصور می‌کنم ایجاد شرایط زندگی عزت‌مندانه برای مردم ایران بهترین چارچوب برای آن است.


ادامه مطلب


نوشته شده در تاريخ دو شنبه 8 بهمن 1403برچسب:, توسط smsreson
نظر بدهید

راهکارهای فروش در شرایط کنونی بازار

1403-10-29 19:55:50 37  0  0

قبل از این‌که بخواهیم در مورد راهکارهای فروش در شرایط کنونی بازار صحبت کنیم، بهتر است تعریفی از رکود اقتصادی ارائه دهیم. رکود اقتصادی عبارت است از کاهش تولید ناخالص یک کشور با توجه به نرخ رشد اقتصادی طی چند دوره متوالی. همزمان با رکود اقتصادی، فعالیت‌های اقتصادی یک کشور نیز وارد یک دوره نزولی می‌شوند. همچنین با افزایش نرخ بیکاری، کاهش سرمایه‌گذاری و کاهش نرخ سود مشارکتی سبب کاهش میزان تقاضا و حتی عرضه می‌شود.

اما در این مقاله که توسط تیم تحریره پیام رسون به ثبت رسیده است ، پیشنهاد ها و راهکارهایی را ارائه میدهیم که بتوانید حتی در شرایط رکود هم ، فروش خوبی را داشته باشید و در بازار رقابتی این روزها جایگاه خود را حفظ کنید .  پس پیشنهاد میکنم تا پایان این مقاله با نمایندگی سامانه پیامکی پیام رسون همراه باشید . 

 

 

 

فروش در دوران رکود چگونه تحت تاثیر قرار می‌گیرد؟
رفتار مشتریان در دوران رکود معمولا دچار تغییرات محسوسی می‌شود. ترس از خرید یا به تعویق انداختن فرایند خرید به امید بهبود شرایط از جمله این رفتارها هستند . حقیقت این است که در دوران رکود اقتصادی میزان بودجه مشتریان بسیار محدودتر از حالت عادی است؛ بنابراین تصمیم‌گیری نیز سخت‌تر می‌شود، زیرا عمده تاکید مشتریان بر روی قیمت است. از طرفی در دوران رکود بیشتر مشتریان به منظور کاهش ریسک خرید خود، تمایل بیشتری به آزمایش و ارزیابی محصول قبل از خرید دارند؛ از این رو کمتر به سخنان فروشنده اعتماد می‌کنند و به دنبال کسب اطلاعات دقیق‌تر از منابع موثق‌تر می‌گردند. همانگونه که مشاهده می‌کنید، رکود اقتصادی می‌تواند هر دو گروه مشتریان و فروشندگان را تحت تاثیر قرار دهد.

 

 

تغییرات بازار :
تغییراتی که به صورت عمده در بازار اتفاق می افتد، صنف با صنف، صنعت با صنعت، کسب و کار با کسب و کار، تغییرات رفتاری مصرف کننده هایشان با هم متفاوت است و شما باید تغییراتی را که در مشتری های خودتان اتفاق افتاده است را بررسی کنید و نه تغییرات عمده را. 
شدیدترین تغییری که در بازار امروز وجود دارد و فروش خیلی از شرکت ها را با بحران روبرو کرده، فشار روحی روانی است که روی مشتری ها وجود دارد. فشار اقتصادی جامعه و انرژی های منفی جامعه زیاد است، وضعیت اقتصادی به هم ریخته، تلاطم اقتصادی و عدم ثبات وجود دارد و همه این ها باعث می شود سطح استرس در جامعه بالا برود. وقتی سطح استرس در جامعه بالا می رود، مشتری ها تصمیم گیریشان را به تعویق می اندازند و این تأثیر شدیداً روی مشتری ها تأثیر می گذارد. پس اگر شما بتوانید تشخیص بدهید که فشار روی مشتری بالاست، راهکارهای فروشی که ایجاد می کنید باید متناسب با همان فشار باشد . 

علاوه بر تغییرات دیگری که در رفتار مشتری و مصرف کننده در شرایط رکود اتفاق می افتد. تغییر اولویت ‌بندی نیازهاست. مشتری نیازهای ضروری و غیرضروری دارد. یک سری نیاز دارد که باید سریعاً‌ به آن پاسخ بدهد و یک سری نیاز دارد که می تواند به تأخیر بیندازد. شما باید نیازهایی را که مشتری می تواند به تأخیر بیندازد، به شکلی طراحی کنید که احساس کند الان باید خرید کند وگرنه این فرصت را از دست می دهد. مشتری اگر احساس کند این فرصت از بین می رود، ترغیب می شود آن نیازی که می تواند به تأخیر بیندازد را دیگر به تأخیر نیندازد و تشویق به خرید می شود. 
باید ببینید که مشتری نیازش چه تغییری کرده است، اگر مشتری من قبلاً نیازش ضروری بوده و الان به سمت نیاز غیرضروری میرود، چه تغییراتی باید بر روی طراحی خدمات و محصولاتم بدهم که دوباره آن نیاز از غیرضروری تبدیل به ضروری شود و یا اگر غیرضروری است برود در دسته عدم تأخیر. مشتری باید احساس کند که نمی تواند این نیاز را به تأخیر بیندازد و باید سریعاً خرید کند.
سطح ابهام در جامعه به دلیل شرایط رکود افزایش پیدا می کند. وقتی سطح ابهام بالا برود، ترس از خرید پیش می آید و وقتی ترس از خرید پیش بیاید، مشتری ها سعی می کنند تا جایی که امکان دارد نخرند. یعنی قدرت خرید و نیاز به خرید را دارند اما چون ابهام وجود دارد آن را به تأخیر می اندازند. پس باید به فکر چاره ای باشیم تا این ابهام را از آنها دور کنیم تا رازی به خرید شوند . 

 

 

  

۷ استراتژی فروش در شرایط بحران و رکود اقتصادی:

 


۱ـ تقسیم‌بندی مشتریان : 
برای هر نوع تصمیم‌گیری ابتدا باید نگاه کنید که روی چه گروهی از مشتریان می‌خواهید تأثیر بگذارید و تکنیک‌های تبلیغاتی شما کدام گروه مشتریان را دربرمی‌گیرد تا بعد تصمیم‌گیری کنید با هر دسته مشتری چگونه برخورد کنید؟

با ۲ نوع تقسیم‌بندی می‌توان مشتریان را دسته‌بندی کرد. یک نوع دسته‌بندی بر اساس نوع مشتریان است و نوع  دیگر بر اساس گروه هدف کالا یا خدمات شما در جامعه است.

 

دسته‌بندی بر اساس نوع مشتریان:
در این نوع دسته‌بندی مشتریان در ۳ دسته قرار میگیرند  مشتریان قدیمی، مشتریان جدید و مشتریان ازدست‌رفته . حال که این دسته‌بندی انجام شد می‌توانید بهتر تصمیم بگیرید با هر دسته از مشتریان چگونه برخورد کنید و روی آن‌ها تأثیر بگذارید. برای مثال شما باید انرژی زیادی را برای مشتریان قدیمی‌تان بگذارید. تحقیقات نشان داده است که احتمال خرید مشتریان قدیمی ۲۵ درصد بیشتر از مشتریان جدید است.

ازطرفی تحقیقات نشان داده است که توصیه مشتریان قدیمی به مشتریان جدید می‌تواند ۵۸ درصد بیشتر از تبلیغات خودتان برای جذب مشتریان جدید تأثیر داشته باشد! پس واضح است که نقش مشتریان قدیمی در پیش بردن کسب‌وکار شما چقدر بالاست.

ازطرفی بهبود روابط شما با مشتریان جدیدتان هم نیاز به تکنیک‌های خاصی دارد. مثلا اگر شما فروش اینترنتی دارید می‌توانید برای خرید اول مشتریانتان ارسال رایگان یا کد تخفیف بگذارید یا ایده‌های خلاقانه دیگری را اجرا کنید.

شاید وقتی دسته آخر یعنی دسته مشتریان ازدست‌رفته را نگاه کنید ، فکر کنید که چرا باید به این دسته توجه کرد وقتی که دیگر مشتری شما نیستند. اما درواقع این دسته هم به اندازه دو دسته قبلی می‌توانند مهم باشند! از این لحاظ که این دسته را پیگیری کنید و ببینید که دلیل قطع خرید آن‌ها چیست؟ این دلیل می‌تواند به دلیل قیمت کمتر، پیشنهادهای بهتر، تبلیغات تأثیرگذارتر و… رقیب‌های شما باشد یا امکان دارد به دلیل کم شدن کیفیت کارهای شما باشد. شما باید دلیل‌ها را پیدا کنید و برای رفع آن‌ها بکوشید و تلاش کنید که آن‌ها را دوباره مشتری خود نمایید تا بتوانید فروش در شرایط بحرانتان را افزایش دهید.

    

دسته‌بندی بر اساس گروه هدف در جامعه:

طبیعتا برای تبلیغ کالا یا خدماتتان باید اول مشخص کنید که چه کسانی می‌خواهند از شما خرید کنند. مثلا جامعه هدف شما صنف شغلی خاصی است یا طبقه خاصی از جامعه را دربرمی‌گیرد یا مربوط به جنسیت یا سن خاصی می‌شود. بعد از اینکه جامعه هدفتان را مشخص کردید راحت‌تر می‌توانید انتخاب کنید که از چه طریقی تبلیغاتتان را انجام دهید تا در بستر اشتباهی تبلیغات نکنید و هزینه اضافی برای تبلیغات خرج نکنید تا فروش در شرایط بحران را کنترل نمایید. در این حالت بهترین روش تبلیغ استفاده از پنل پیامکی است چرا که بعد از مشخص شدن جامعه هدف میتوانید با خرید پنل اس ام اس ، پیامک های هدفمند به جامعه هدف ارسال کنید . برای مثال میتوانید ارسال اس ام اس بر اساس کد پستی را داسته باشید یا ارسال انبوه پیامک از روی نقشه یا اینکه ارسال پیام کوتاه منطقه ای را داشته باشید . 

 

 

۲ـ شناخت مشتریان و تأثیرگذاری بر آن‌ها : 
برای جذب مشتریان شما باید بتوانید به خوبی با آن‌ها ارتباط بگیرید. یک فروشنده خوب روابط اجتماعی خوبی هم دارد و می‌داند که باید با هر نوع مشتری چطور رفتار کرد. چون این فروشنده‌ها هم توانایی شناخت مشتریان و شخصیت شناسی آن‌ها را دارند و هم هوش اجتماعی بالایی دارند. حتی بعضی از فروشنده‌ها این‌قدر در این زمینه ماهر هستند که شما حاضرید بدون هیچ دلیلی بازهم به آن مغازه بروید و با آن فروشنده دوباره ارتباط برقرار کنید.

 

 

۳ـ ایجاد تغییر در شکل، اندازه، مشخصات فنی یا ظاهری : 
فروش در دوران رکود با چالش‌های زیادی می‌تواند همراه باشد. چون توانایی خرید مشتری‌هایتان کاهش می‌یابد. پس شما باید انتخاب‌های مشتری‌هایتان را کمی افزایش دهید. مثلا می‌توانید محصولاتتان را در سایز کوچک‌تری هم تولید کنید که مشتریانی با توان خرید پایین، راحت‌تر بتوانند آن را بخرند. یا می‌توانید با تغییرات ظاهری کوچک اما با هزینه پایین، رغبت مشتریان را برای خرید بالا ببرید. چون مشتری‌ها در مقایسه با محصولات مشابه از رقبای شما، کالایی را برمی‌گزینند که ظاهر زیباتری داشته باشد.

 

 

۴ـ ایجاد خلاقیت و تمایز :
برای فروش در دوران رکود، شما باید تمایزی در کسب‌وکارتان ایجاد کنید که مشتری‌هایتان شما را به کسب‌وکارهای مشابه ترجیح دهند. برای این کار شما باید خودتان را جای مشتری بگذارید و ببینید چرا باید از این کسب‌وکار خرید کنید؟ چه تمایزی در محصولات شما وجود دارد که باعث می‌شود مشتریان شما را ترجیح دهند؟ یا اینکه بتوانید در کسب‌وکارتان خلاقیتی ایجاد کنید که شما را خاص و متمایز کند.

مثلا شرکت استارباکس همیشه اسم مشتریان را روی لیوان‌هایشان می‌نویسد و مشتریان از این کار خوششان می‌آید. اما خلاقیت استارباکس در اینجا تمام نمی‌شود. استارباکس از یک زمانی به بعد اسم اغلب مشتریان را اشتباه می‌نوشت! این مشتریان در شبکه‌های اجتماعی ماجرای اشتباه نوشتن اسمشان را پست می‌کردند و از آن به‌عنوان یک اتفاق جالب نام می‌بردند و همین اتفاق خودش یک نوع تبلیغات بدون هزینه بود!

یکی دیگر از مثال‌های تمایز، این است که شما بگردید ببینید که چه محصولی کمیاب است، اما مردم نیاز دارند آن را بخرند. بعد شما اقدام به فروش آن محصول کنید. در این صورت فروش شما در دوران رکود با مشکل روبه‌رو نخواهد شد.

 

 

۵ـ حساس بودن به تغییرات بازار و مخاطب :

اگر می‌خواهید فروش در دوران رکود را افزایش دهید باید هم به تغییرات در بازار حساس بوده و هم انعطاف‌پذیری بالایی داشته باشید، طوری که بتوانید در جایی که لازم است رفتارها و تکنیک‌هایتان را تغییر دهید. بدون شک فروش در شرایط بحران با فروش در شرایط غیربحرانی تفاوت‌هایی دارند و فروشنده‌ای که نخواهد استراتژی‌هایش را با تغییر شرایط عوض کند، محکوم به شکست می‌شود.

 

 

۶ـ انتخاب روش‌های تبلیغاتی کم هزینه اما خلاقانه و پربازده :
طبیعتا یکی از مهم‌ترین چالش‌ها برای فروش در دوران رکود، تبلیغات است. چون تبلیغات می‌تواند برای کسب‌وکار شما به شدت پرهزینه باشد و این موضوع مخصوصا در دوران رکود مشکلات جدی ایجاد می‌کند.

همان‌طورکه در بحث دسته‌بندی مشتریان گفته شد، توصیه مشتریان قدیمی‌تان به بقیه، اهمیت زیادی دارد و می‌توانید برای تبلیغاتتان روی مشتریان سابق سرمایه‌گذاری ویژه‌ای کنید.

 

یک روش دیگر برای تبلیغات کم هزینه و شاید بدون هزینه، مشارکت کردن با دیگر کسب‌وکارهاست. در این روش تبلیغ شما می‌توانید با کسب‌وکارهایی که رقیب شما نیستند اما در راستای کسب‌وکارهای شما هستند شراکت کنید. این‌گونه هم شما مشتری‌ها را برای آن‌ها می‌فرستید و هم آن‌ها، درنتیجه فروش هر دوی شما بالاتر خواهد رفت.

 

 

۷ـ محدود کردن خدمات یا کالاهایتان و تخصصی کردن آن‌ها :
وقتی شما روی یک موضوع خاص تمرکز می‌کنید و فقط یک محدوده خاصی از کالاها یا خدمات را ارائه می‌دهید، با کیفیت بهتری می‌توانید آن‌ها را عرضه کنید. مثلا یک آرایشگر که فقط در یک شاخه‌ی خاص کارش را انجام می‌دهد، هم در آن شاخه متبحرتر می‌شود و هم برای بهتر کردن کارش لازم نیست تمرکزش را روی چندین مسئولیت و وظیفه بگذارد. یا مثلا یک فروشنده لوازم کامپیوتر و موبایل به جای اینکه همه کالاها را بفروشد، کالاهایی را می‌فروشد که تقاضای آن‌ها بالاتر است و سود بیشتری برایش دارد.

این‌گونه می‌توانید فروش در دوران رکود را افزایش دهید. ازطرفی دیگر خوبی تخصصی کار کردن شما این است که مشتریانتان به خاطر همین موضوع، شما را از کسب‌وکارهای مشابه، تمایز می‌دهند.

 

 

 

 

پیام رسون 

در این مقاله به این موضوع پرداختیم که در شرایط بحرانی چگونه کسب و کارمان را نجات دهیم و مثل همیشه اولین و بهترین روش برای نجات کسب و کار ها پنل پیامکی و ارسال اس ام اس میباشد که هم از نظر هزینه بسیار مقرون به صرفه است و هم از نظر کارایی بسیار پر بازده است چراکه میتوانید خصوصی به هر کسی پیامک ارسال کنید و هم اینکه پیامک ها به صورت پیامک مفتی برای خریدار حساب میشود چراکه خریدار پنل اس ام اس از ارزانترین تعرفه خرید پیامک استفاده میکند . 

پس اگر جذب تبلیغات اس ام اسی شده اید کافیست به سایت سامانه پیامکی پیام رسون مراجعه کنید و پنل اس ام اس مورد نظرتان را خریداری کنید .

 

جهت خرید پنل اس ام اس از شیراز اس ام اس همین حالا اقدام کنید .


ادامه مطلب


نوشته شده در تاريخ دو شنبه 8 بهمن 1403برچسب:, توسط smsreson
نظر بدهید

دیروز ۲۸ دی ۱۴۰۳ توافق ۲۰ ساله ایران و روسیه با عنوان «معاهده مشارکت جامع راهبردی» در جریان سفر مسعود پزشکیان به مسکو، با حضور رؤسای جمهور 2 کشور، مسعود پزشکیان و ولادیمیر پوتین به امضا رسید. این توافق که شامل یک مقدمه و ۴۷ ماده است، به عنوان یک سند مهم دیپلماتیک و اقتصادی، روابط 2 کشور را برای 2 دهه آینده تعریف و تقویت می‌کند. این معاهده نه‌تنها نشان‌دهنده ارتقای روابط ایران و روسیه به سطح مشارکت راهبردی است، بلکه تأکید می‌کند این همکاری‌ها علیه هیچ کشور ثالثی نیست و هدف آن تضمین امنیت و توسعه متوازن 2 کشور است.
اولین موافقتنامه جامع همکاری بین ایران و روسیه سال ۱۳۸۱ (۲۰۰۱ میلادی) به امضا رسید و به مدت ۲۰ سال اجرایی شد. این موافقتنامه، اساس روابط متقابل و اصول همکاری بین 2 کشور را تعیین کرد و زمینه‌ساز همکاری‌های گسترده در حوزه‌های اقتصادی، امنیتی، فرهنگی و فناوری شد. در طول این سال‌ها 2 کشور در پروژه‌های مشترک متعددی از جمله در حوزه انرژی، حمل‌ونقل و دفاعی مشارکت کرده‌اند.
با توجه به تحولات جهانی، بویژه تغییرات در نظم بین‌المللی و افزایش رقابت‌های ژئوپلیتیکی، نیاز به به‌روزرسانی و تقویت این موافقتنامه احساس شد. ایران و روسیه با درک این ضرورت، مذاکراتی را برای تدوین یک معاهده جدید آغاز کردند. پیش‌نویس این معاهده توسط ایران تهیه شد و پس از چندین دور مذاکره و اصلاحات، نهایی شد. این مذاکرات با هدف ایجاد یک چارچوب جامع و بلندمدت برای همکاری‌های دوجانبه و چندجانبه انجام شد.
در این فرآیند، 2 کشور بر اهمیت تقویت همکاری‌های اقتصادی، توسعه زیرساخت‌ها، افزایش مبادلات تجاری و سرمایه‌گذاری‌های مشترک تأکید کردند. همچنین همکاری در حوزه‌های امنیتی، دفاعی و مبارزه با تروریسم نیز به عنوان بخش‌های کلیدی این معاهده مورد توجه قرار گرفت. علاوه بر این، همکاری در سازمان‌های بین‌المللی و منطقه‌ای مانند سازمان همکاری شانگهای و گروه بریکس نیز در این توافق گنجانده شد.
این معاهده جدید نه تنها نشان‌دهنده اراده 2 کشور برای تقویت روابط دوجانبه است، بلکه بیانگر تمایل آنها برای ایفای نقش مؤثرتر در صحنه بین‌المللی و ایجاد تعادل در نظم جهانی است. با امضای این توافق، ایران و روسیه گامی بلند به سوی تحکیم همکاری‌های راهبردی برداشته‌اند که می‌تواند تأثیرات مثبتی بر ثبات منطقه‌ای و جهانی داشته باشد.

 


ادامه مطلب


نوشته شده در تاريخ شنبه 29 دی 1403برچسب:, توسط smsreson
نظر بدهید

ماژول ارسال پیامک چیست و چه کاربردی دارد ؟

1403-10-23 13:08:52 25  0  0

کسب‌وکارهای موفق، برقراری ارتباط با مشتریان از طریق ارسال پیام کوتاه را در اولویت قرار داده‌اند. ارسال پیامک به مخاطبان و مشتریان بالقوه علاوه‌بر افزایش فروش، اعتبار برند را هم تحکیم می‌کند. ماژول پیامک یک سیستم برای ارسال پیام کوتاه است. اگر بخواهیم به سؤال «ماژول پیامک چیست؟» پاسخ ساده بدهیم، رابط بین کسب‌وکار و مشتری بهترین تعبیر برای این واژه خواهد بود. در مقاله امروز که در سایت سامانه پیامکی پیام رسون به ثبت رسیده است به‌طورکامل ماژول پیامکی را توضیح خواهیم داد و از مزایای آن خواهیم گفت. پس برای شروع یک رابطه ناگسستنی با مشتریان، تا پایان این مقاله با نمایندگی سامانه پیامکی پیام رسون همراه باشید . 

 

 

 

ماژول پیامک چیست ؟: 

ماژول پیامک ابتدا به‌صورت یک قطعه سخت‌افزاری عرضه می‌شد. قطعات قدیمی، با اتصال به مودم‌های GSM یا با استفاده از پوشش سیم‌کارت‌های فیزیکی، پیامک ارسال می‌کردند. ارسال پیام در ماژول‌های قدیمی به‌صورت خودکار انجام می‌شد. با پیشرفت فناوری‌های ارتباطی و همچنین طراحی سامانه‌های پیامکی مدرن، ماژول‌ها نیز تغییر کردند. حالا پس از خرید پنل پیامک امکان اتصال سامانه به ماژول‌های جدید از طریق وب سرویس  نیز وجود دارد.

برای پاسخ به پرسش «ماژول پیامک چیست؟» باید به نوع عملکرد سیستم اشاره کنیم. ماژول ارسال پیامک یا به‌صورت مستقیم عمل می‌کند یا در قالب یک درگاه ارتباطی پیام می‌فرستد. در حالت مستقیم، ماژول در موقعیت‌های مختلف با مشترکین ارتباط برقرار می‌کند. مثلاً پس از پایان تماس مشترک با مجموعه، یک پیام سپاسگزاری ارسال خواهد شد. عملکرد ارتباطی ماژول به‌صورت یک رابط انجام می‌شود. در این حالت، ماژول بین پنل اس‌ ام‌ اس و نرم‌افزارها قرار می‌گیرد و عملیات ارسال پیامک با ظرفیت بالا را انجام می‌دهد.

 

 

انواع ماژول ارسال پیامک :
شما با کمک ماژول ارسال پیامک توانایی ارسال انواع پیامک را برای مشتریان خود خواهید داشت که ما در ادامه به انواع آن اشاره خواهیم کرد:

- ارسال سریع پیامک
- ارسال پیامک انبوه
- ارسال پیامک گروهی
- ارسال اس ام اس مناسبت
- ارسال پیامک هوشمند
- ارسال پیامک زماندار
- ارسال پیامک رنجی
- ارسال پیامک هوشمند از فایل

 

 

 

 

پیام رسون : 

کاربرد ماژول اس ام اس پیام رسون  :

- امکان ارسال پیامک عادی و پیشرفته بنا به سامانه انتخابی
- امکان ارسال پیامک برای رویداد ثبت نام در سایت یا عضویت های خاص
- امکان ارسال پیامک از طرف سایر ماژول ها پیام رسون که قابلیت پشتیبانی از همه ماژول ها داراست
- امکان ارسال پیامک در زمان رویداد یک اتفاق در سایت نظیر ثبت نام / لاگین / خطا / ثبت فرم / ثبت اطلاعات / ثبت خبر و ....
- امکان ارسال پیامک در زمان بندی های مختلف
- امکان ارسال پیامک های فروشگاه نظیر ثبت سفارش / تایید پرداخت / لغو پرداخت / در انتظار پرداخت و ...
- امکان ارسال پیامک تایید دو مرحله ای حساب / تایید حساب کاربری با موبایل / تایید شماره موبایل از طریق پیامک و ...

ماژول پیامک پیام رسون به شما امکان می دهد هر نوع رویداد و رخداد را به صورت پیامک  ارسال کند حال این پیامک مدیریت سایت باشد یا پیامک اطلاع رسانی به کاربر یا پیامک خدماتی نظیر رمز عبور و ثبت نام و ... با قابلیت یکپارچه سازی با تمامی ماژول ها در پیام رسون . 


ادامه مطلب


نوشته شده در تاريخ شنبه 29 دی 1403برچسب:, توسط smsreson
نظر بدهید

صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 59 صفحه بعد